Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra nav izsmēlis "Torpedo" vadības uzticības kredītu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudra nav izsmēlis "Torpedo" vadības uzticības kredītu
Pēteris Skudra tālajā plānā
Foto: hctorpedo.ru

Neskatoties uz komandas neveiksmīgo sniegumu pēdējā laikā, KHL kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris Pēteris Skudra (41) nav izsmēlis kluba vadības uzticības kredītu. Krievu vienības prezidents Oļegs Kondrašovs nav apmierināts, taču joprojām tic, ka turpinājumā būs labāk.

"Leģionāri ir norūpējušies par ekonomisko situāciju, ko rada rubļa kursa kritums attiecībā pret eiro. Aicinu visus būt profesionāļiem - vispirms atrisināt uzdevumus uz ledus, bet pēc tam runāt par naudu," saka kluba prezidents. "Ne visi spēlētāji šobrīd spēlē savā ierastajā līmeni. Ir daudz jautājumu par spēlētājiem, pret kuru spēli iepriekš nebija pretenziju. "Torpedo" ir arī sistēmiskas problēmas. Mūsu spēle vairs neiedzen stūrī pretiniekus, kā tas bija pagājušajā sezonā, kad daudzas komandas pret mums īsti nemācīja spēlēt."

Septembrī un oktobrī "Torpedo" bija starp Rietumu konferences veiksmīgākajām komandām. Novembra desmit spēlēs tika izcīnītas tikai trīs uzvaras. Decembris iesākās ar bilanci 0-4 un tikai pirms pāris dienām izdevās gūt mēneša pirmo uzvaru. Skudras trenētā vienība patlaban noslīdējusi uz 8. pozīciju Rietumu konferencē.

"Mums ir jautājumi treneru korpusam. Acīmredzot, ne viss izdodas. Ir taktiskās pārrēķināšanās, komanda ne vienmēr spēlē ar pienācīgu noskaņošanos. Mums vēl daudz jāmācās, lai nākotnē rādītu stabilāku sniegumu. Jāmācās arī Pēterim Skudram, kurš šajā sezonā atklāja daudz ko jaunu. Neskatoties uz jautājumiem par komandas spēli, kluba vadība uzticas "Torpedo" galvenajam trenerim. Esam gatavi dot viņam iespēju mācīties un kļūt labākam. Vēlos teikt, ka mēs saprotam, ko Skudra vēlas panākt. Redzam, ka viņš gūst pieredzi un ir gatavs mainīties. Ceru, ka šīs sezonas pieredze, lai kāda tā arī beigās būtu, palīdzēs Pēterim ieiet jaunā līmenī. Tas dos labumu mūsu komandai," uzskata Ņižņijnovgorodas kuba prezidents.

Izmantotie resursi:
www.hctorpedo.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-18 08:37, pirms 9 gadiem
Cik var saprast,lasot ziņas.Pirms sezonas Skudram bija vilinoši piedāvājumi(vismaz tā rakstīja),bet viņš palika uzticīgs Torpedo.Tagad kluba atbildes žests.Torpedo vēl reāli cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.Ja viņi tur neiekļūs,tad gan Pēterim var rasties problēmas.