Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Fantasy KHL

Izveidota jauna lapa, kur visas sezonas garumā būs iespējams veidot savu sapņu komandu, pelnīt punktus dažādās līgās, sacensties ar draugiem un nepazīstamiem cilvēkiem par pirmo vietu - Fantasy KHL.

Iespējams, ka spams, bet iespējams, ka kādam interesēs.
Tikko pabeigta Fantasy KHL lapa (http://fantasykhl.com). Kas tas ir? Tā ir vietne, kurā cilvēks piereģistrējoties un izvēloties līgu, kurā grib piedalīties (vai arī izvēloties vairākas), veido savu sapņu komandu. Katram spēlētājam ir sava cena, kas ir atkarīga no spēlētāja snieguma reālajā dzīvē. Tev tiek dota naudas summa, pa kuru tev jāizveido sava komanda.
Spēles mērķis ir nopelnīt pēc iespējas vairāk punktus savā līgā līdz līgas beigu datumam. Līgas uzvarētājs iegūst laimestu, kas ir atkarīgs no tā vai līga ir oficiālā, kurā, visticamāk, būs konstanta virtuālās naudas balva, vai arī tā ir lietotāju izveidota līga, kurā virtuālās naudas balva būs atkarīga no tā cik cilvēki piereģistrēsies šai līgai un kāda būs līgas iemaksa. Noteikumi: http://fantasykhl.com/en/rules
Tā pat arī ir pieejamas spēlētāju maiņas, pārdošanas, pirkšanas, sarakste savā starpā, referāļu sistēma.
Reģistrējies šeit: http://fantasykhl.com/en/register/
Cīnies un esi pirmais!
Fantasy KHL

     [+] [-]

, 2014-12-18 11:39, pirms 9 gadiem

     [+] [-]

, 2014-12-19 22:52, pirms 9 gadiem
Ziemassvētku un Jaunā gada punktu līga: Christmas Point League is now open! - Fantasy KHL

     [+] [-]

, 2014-12-20 18:43, pirms 9 gadiem
Reģistrējos! Izskatās interesanti, uzreiz nopirku pāris top spēlētājus - GK Košečkinu, DF - Koļcovu , FW - Mozjakinu, Radulovu un vēl Karsumu, jo Daugaviņš pa dārgu bija Tad pāris lētos špīlerus.

     [+] [-]

, 2014-12-20 22:24, pirms 9 gadiem
Prieks dzirdet, ka kādam iet pie sirds

     [+] [-]

, 2014-12-20 22:55, pirms 9 gadiem
Mūsu Facebook lapa: https://www.facebook.com/fantasykhl