Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš un "Torpedo" pēc uzvaras pār "Vityaz" tuvojas Rietumu konferences galvgalim

Ints Megnis
Ints Megnis

Ozoliņš un "Torpedo" pēc uzvaras pār "Vityaz" tuvojas Rietumu konferences galvgalim
Sandis Ozoliņš. Foto: hctorpedo.ru

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kuras treneru kolektīvā strādā Sandis Ozoliņš, svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 6:2 (0:1, 5:1, 1:0) mājās apspēlēja kopvērtējumā blakus esošo Maskavas apgabala "Vityaz" vienību.

Cīņas vidū "Torpedo" bija iedzinējos ar 0:2, bet otrās trešdaļas pēdējās astoņās minūtēs pamanījās iemest piecas ripas, iegūstot drošu vadību. "Torpedo" ir Rietumu konferences piektajā vietā, bet tikai par punktu atpaliek no "Vityaz" un Mika Indraša pārstāvētās Maskavas "Dynamo".

Rietumu konferences otrajā vietā ir Sanktpēterburgas SKA, kas svētdien viesos ar 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) apspēlēja Vladivostokas "Admiral", uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot Sergejam Plotņikovam. Tāpat Tālajos Austrumos spēlēja traumētā Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" vienība, kas ar 1:4 (1:0, 0:1, 0:3) piekāpās Habarovskas "Amur", kaut vēl trešās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts.

SpēleRez.
Admiral - SKA1:2 (pag.)
Amur - Jokerit4:1
Kunlun - Metallurg Mg.1:3
Torpedo - Vityaz6:2
Traktor - Avtomobilist2:4
Dinamo R. - Sochi1:2

     [+] [-]

, 2019-11-17 22:51, pirms 4 gadiem
Autor? Kāda trauma tad ir Kalniņam? Viņš sastāvā bija un iesildīšanās uz ledus arī bija. Vai arī pats sacerēji?