Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: KHL nedēļas uzbrucējs Daugaviņš gūst savainojumu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās nedēļas labākais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vakar spēles trešajā periodā guva traumu un devās uz ģērbtuvēm, turpinājumā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" bez latviešu leģionāra piekāpās Mārtiņa Karsuma pārstāvētajam Maskavas "Dinamo" (2:3 PM).

Video: KHL
Kaspars Daugaviņš tiek savainots

, 2015-11-17 11:33, pirms 8 gadiem
Daugava un Karsums arī parāda kā NHL rezervisti un čekeri velk KHL, Slovākijas līgas vārtsargs Masaļskis pasūta mūziku, lai arī ārpus KHL nevienai nopietnai līgai nekad nav bijis vajadzīgs. Kulda, Bārtulis bliež. Te arī viss ka uz delnas.
, 2015-11-17 11:40, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Daugava un Karsums arī parāda kā NHL rezervisti un čekeri velk KHL, Slovākijas līgas vārtsargs Masaļskis pasūta mūziku, lai arī ārpus KHL nevienai nopietnai līgai nekad nav bijis vajadzīgs. Kulda, Bārtulis bliež. Te arī viss ka uz delnas.
Visus Tavus nosauktos chalju + veel dazhus LV labaakos salasiit uz PČ un apsolīt prēmijas ar 6 nullēm,ja tiek 3-niekā,tad domāju ilgi 3-nieks nebūtu jāgaida
, 2015-11-17 11:41, pirms 8 gadiem
Daugava ir labs....viņam vieta ir NHL!!!
, 2015-11-17 11:46, pirms 8 gadiem
fans81 rakstīja: Visus Tavus nosauktos chalju + veel dazhus LV labaakos salasiit uz PČ un apsolīt prēmijas ar 6 nullēm,ja tiek 3-niekā,tad domāju ilgi 3-nieks nebūtu jāgaida
Meistarība kāda ir, tāda ir, tur nekādas prēmijas nelīdzēs. Turklāt visi labi pelna. Bet jā, baidoties par lielajiem līgumiem, čaļi taupās un tāpēc negrib spēlēt izlasē vai arī taupās. Droši vien vismaz vienu uzvaru katru čempi tas maksā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-17 11:53, pirms 8 gadiem
Saldais Imperions rakstīja: NHL bijušie spēlētāji un labs LV izlases vārtsargs – tas ir tikai likumsakarīgi, ka viņi rāda labu sniegumu Eiropā. Dīvaini būtu, ja būtu pretēji, Daugaviņš jau arī pazemoja Šveices NLA.
Tieši tā, NHL ir galvas tiesu priekšā Eiropas līgām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-17 12:01, pirms 8 gadiem
Saldais Imperions rakstīja: Un? Tas tev kaut kāds jaunums un pārsteigums?
Ja viņi savāc planētas labākos spēlētājus, tad būtu dīvaini, ja tā nebūtu.
Daži stāsta, ka planētas spēcīgākā līga ir KHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-17 12:05, pirms 8 gadiem
Te tādi ir, tādēļ jāapgaismo un arī citiem jāstāsta, lai zina patiesību un nesāk šaubīties.
, 2015-11-17 13:08, pirms 8 gadiem
Tas tiesnesis ar ūsām ar līdzīgs Daugaviņam.

Bet jā, sāpīgi izskatījās. Lai labi un ātri dzīst!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-17 18:18, pirms 8 gadiem
ceru ka ar Daugavinu ir viss kartība
, 2015-11-17 20:04, pirms 8 gadiem
martins2268 rakstīja: ceru ka ar Daugavinu ir viss kartība
Cik nu kārtība pāris sāpīgas dienas priekšā,bet nu Kaspars ir cīnītājs būs viss kartība un būs drīz apakaļ uz ledus ,parto es nešaubos. https://pbs.twimg.com/media/CUBQn-9...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.