Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Daugaviņam sezonas otrie vārti, Covid-19 dēļ nenotiek vēl viena spēle

Daugaviņam sezonas otrie vārti, Covid-19 dēļ nenotiek vēl viena spēle
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš šovakar guva „Vityaz” komandas vienīgos vārtus zaudējumā KHL mačā pret „Traktor” (1:3). Sezonas pirmo maču KHL tikmēr aizvadīja Gunārs Skvorcovs, bet „Sochi” un „Lokomotiv” komandas laukumā nedevās, jo trīs hokejistiem tika konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes.

Kaspars Daugaviņš ar precīzu metienu izcēlās pirmā perioda izskaņā, tobrīd panākot rezultātu 1:1. Latviešu uzbrucējs vārtu priekšā savāca vārtsarga atvairīto ripu un uzreiz to raidīja vārtos. Tie bija Daugaviņa otrie vārti šosezon un kopumā viņam pagaidām 2+3 aizvadītajās sešās spēlēs savas jaunās komandas sastāvā.

Šodienas mačā Daugaviņš laukumā pavadīja 21:30 minūtes, kurās arī izdarīja trīs metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Viņa komanda pret „Traktor” saglabāja neizšķirtu līdz pat 51. minūtei, taču tad īsā laikā ielaida divus vārtus un zaudēja ar 1:3.

Pie uzvaras toties tika Roberta Bukarta pārstāvētā „Severstal”, papildlaikā ar 4:3 apspēlējot „Torpedo”. Bukarts nospēlēja 9:57 minūtes, kurās veica trīs metienus pa vārtiem un vienreiz bloķēja pretinieku metienu.

Sezonas pirmo maču KHL aizvadīja Gunārs Skvorcovs, piedaloties „Kunlun” spēlē pret „Avtomobilist”. Latvijas uzbrucējs nospēlēja 8:33 minūtes, kurās zaudēja visos četros iemetienos. Viņa komanda ar 2:5 cieta zaudējumu un joprojām ir vienīgā komanda līgā, kas vēl nav guvusi ne tikai uzvaru, bet pat nevienu punktu.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā „Spartak” tikmēr ar 0:2 piekāpās SKA, tā arī nepārspējot 18 gadus veco SKA vārtsargu Jaroslavu Askarovu, kurš aizvadīja savu trešo maču šajā līgā un atvairīja visus 33 metienus.

Savukārt „Sochi” un „Lokomotiv” šoreiz līdz spēlēšanai netika. Līga oficiāli paziņojusi, ka mačs nenotiek, jo trīs „Lokomotiv” spēlētāji saslimuši ar Covid-19 un ar viņiem nesen kontaktējušies arī vairāki citi spēlētāji, tādēļ „Lokomotiv” esot atteikusies aizvadīt spēli šādos apstākļos. Komandai rītdien tiks veikti jauni testi, tad arī tiks izlemts par nākamajām spēlēm.

Jāpiemin, ka KHL paziņojumā minēts, ka spēle nenotiek, nevis ir pārcelta, turklāt norādīts, ka tiks izvērtēti apstākļi un abu komandu sniegtā informācija, kas varētu novest pie disciplinārsoda.

KHL spēļu rezultāti

SpēleRez.SpēleRez.
Ak Bars – Salavat Yulaev4:1Kunlun – Avtomobilist2:5
Torpedo-Severstal3:4 PVityaz-Traktor1:3
Sochi-LokomotivNenotikaSpartak-SKA0:2

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/


, 2020-09-17 22:48, pirms 4 gadiem
Kāds zin kapēc Bukartam tikai 2. spēle un kapēc tik maz spēlē?
, 2020-09-18 00:07, pirms 4 gadiem
Yablon..... rakstīja: Kāds zin kapēc Bukartam tikai 2. spēle un kapēc tik maz spēlē?
Iepriekš Severstaļ galvenais treneris teica, ka neesot gatavs sezonai, jo, laikam, nevarēja pievienoties klubam vasarā, bet hvz kā ir patiesībā. Tas Razins esot traks čalis, varbūt neiepatikās Bukarts. Tagad, vismaz spēles protokolā, 4. maiņā bija ielikts. Varbūt spēles gaitā pacēla uz kādu no vadošajām maiņām.
, 2020-09-18 00:08, pirms 4 gadiem
Daugaviņam pagaidām iet labi, punktus krāj, tik pati komanda grab, ja neskaita spēli pret Ak Bars.
, 2020-09-18 07:03, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Iepriekš Severstaļ galvenais treneris teica, ka neesot gatavs sezonai, jo, laikam, nevarēja pievienoties klubam vasarā, bet hvz kā ir patiesībā. Tas Razins esot traks čalis, varbūt neiepatikās Bukarts. Tagad, vismaz spēles protokolā, 4. maiņā bija ielikts. Varbūt spēles gaitā pacēla uz kādu no vadošajām maiņām.
Bukijam mazākais spēles laiks komandā 9:57, -1!
ja tā turpinās, tad Pjotram no atteikuma drafta būs iespēja paņemt ne tikai Torpedo laika 30+ čekerus, bet arī kādu labroci no Latvijas pirmajām maiņām
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.