Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Maskavas CSKA Vladivostokā izglābjas no trešā zaudējuma pēc kārtas

Maskavas CSKA Vladivostokā izglābjas no trešā zaudējuma pēc kārtas
Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālajā hokeja līgā smagu uzvaru pagarinājumā svinēja Maskavas CSKA, kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 apspēlēja Vladivostokas "Admiral".

Maskavas CSKA spēles sākums bija diezgan labs, pirmajā trešdaļā divreiz izvirzoties vadībā. Pirmos vārtus viesi guva desmitajā minūtē, kad iespieda mājiniekus aizsardzības zonā un Sergejs Kaļiņins vārtu priekšā pielaboja Meta Robinsona piespēlēto ripu (1:0). Vladimirs Butuzovs 12. minūtē ātrā pretuzbrukumā eleganti apspēlēja aizsargu un pārspēja arī CSKA vārtsargu Iļju Sorokinu (1:1), taču jau pēc 52 sekundēm Maskavas klubs atkal bija priekšā – Konstantins Okulovs trāpīja no asa leņķa (2:1).

Otrajā trešdaļā vadību jau pārņēma Vladivostokas "Admiral". Perioda piektajā minūtē pēc piespēles no aizvārtes vienā pieskārienā meta Sergejs Koņkovs (2:2), bet astoņas minūtes vēlāk izgājienu viens pret vienu izmantoja Konstantins Glazačovs (3:2).

Uzvaru nosargāt mājinieki gan nespēja. Astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām izlīdzinājumu panāca bijušais Rīgas "Dinamo" aizsargs Robinsons, pēc kura piespēles gar vārtiem ripa rikošetā pret vārtsarga Ņikitas Serebrjakova nūjas šķērsoja vārtu līniju (3:3). Savukārt pagarinājumā CSKA arī tika pie otra punkta – pamatlaikā izturējuši piecus mazākumus, CSKA izmantoja savu tikai otro vairākuma iespēju (4:3). Uzvaras vārtus guva Ņikita Ņesterovs.

Iepriekšējās spēlēs Maskavas CSKA savā laukumā atzina gan Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:3), gan Čerepovecas "Severstal" (1:2) pārākumu un Rietumu konferencē ieņēma vien devīto vietu. Tagad CSKA ar astoņiem punktiem septiņos mačos pakāpusies uz sesto pozīciju, bet "Admiral" ar pieciem punktiem septiņās cīņās atguva desmito vietu Austrumu konferencē.

SpēleRez
Amur - Dinamo R2:1
Admiral – CSKA3:4 P
Kunlun – Slovan14:30
Jokerit – Traktor18:30
Sochi – Metallurg Mg19:30
Spartak – Avtomobilist19:30

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/70034.html


, 2018-09-17 17:48, pirms 6 gadiem
ACSK tāda pati trīsspēļu tūre austrumos kā RD tikai ar vienu ļoti būtisku atšķirību! Starp visām spēlēm atpūtas diena!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.