Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim piespēle un -2 zaudējumā, "Lada" devītā neveiksme sezonā

Bārtulim piespēle un -2 zaudējumā, "Lada" devītā neveiksme sezonā
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins, F64

No Latvijas leģionāriem Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tikai Oskaram Bārtulim izdevās nopelnīt rezultativitātes punktu, taču viņa komanda piedzīvoja zaudējumu papildlaikā. Neveiksmes piedzīvoja arī Arta Ābola un Kristapa Sotnieka "Lada", ka arī Mārtiņa Karsuma "Dinamo"

Oskara Bārtuļa Vladivostokas ‘’Admiral’’ nespēja uzsākt uzvaru sēriju – pēc mājas panākuma pret CSKA iepriekšējā kārtā komanda papildlaikā piekāpās Podoļskas ‘’Vitjaz’’ ar 3:4. Spēles gaitā mājinieki bija vadībā ar 2:0 un 3:2, taču viesi divas reizes prāta atspēlēties, un gūt uzvaras vārtus papildlaikā. Par spīti nopelnītajam punktam par piespēli, Bārtulim šajā spēlē ir -2 lietderības koeficients, laukumā pavadot 24:53 minūtes. Deviņās sezonas spēlēs aizsarga kontā ir divas piespēles un astoņas soda minūtes, bet ‘’Admiral” ar 10 punktiem 11 mačos ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

Jaroslavļas ‘’Lokomotiv’’ ar 2:1 pieveica Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati ‘’Lada’’, sagādājot komandai devīto zaudējumu sezonas 11 spēlēs. Zaudētāju rindās otrais lielākais spēles laiks ir Kristapam Sotniekam - 20:53 minūtes. Mača gaitā aizsargs bloķēja divus metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu, bet 11 sezonas spēlēs aizsargs guvis divus vārtus.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA izcīnīja 12 uzvaru sezonā, šoreiz no Gagarina kausa ieguvēju uzbrukumiem krita Čeļabinskas ‘’Traktor’’, kas tika pārspēts ar 5:0. Īpaši labi mājinieki nospēlēja otrā perioda sākumā, gūstot trīs vārtus trīsarpus minūšu laikā.

Maskavas ‘’Dinamo’’ piekāpās Jekaterinburgas ‘’Avtomobilist’’ ar 0:1, vienīgos vārtus viesu labā guva Aleksandrs Kučerjavenko. Mārtiņam Karsumam 18 minūtes laukumā, divi metienu vārtu virzienā, divi zaudēti iemetieni, viens bloķēts metiens un divi spēka paņēmieni. Vārtus Karsums pagaidām nav guvis, bet 12 spēlēs uzbrucējs atdevis astoņas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -2.

Citās spēlēs Omskas ‘’Avangard’’ tikai papildlaikā pārspēja Hantimansijskas ‘’Yugra’’ – 3:2, Astanas ‘’Barys’’ bez izredzēm zaudēja Novosibirskas ‘’Sibir’’ – 0:4, bet Minskas ‘’Dinamo’’ veica fantastisku izrāvienu pret Magņitogorskas ‘’Metallurg’’, gūstot piecus pēc kārtas vārtus trešajā periodā un svinot uzvaru ar 5:3.

Zīmīgi, ka abas spēles ar latviešu hokejistu dalību tiesāja arbitri no Latvijas – Vladivostokā tas bija Andris Ansons, Maskavā – Eduards Odiņš.

KHL spēles, 17. septembris

SpēleRezultāts
Admiral – Vitjaz3:4 PL
Avangard – Yugra3:2 PL
Barys – Sibir0:4
Lokomotiv – Lada2:1
Dinamo (Minska) – Metallurg5:3
SKA – Traktor5:0
Dinamo (Maskava) – Avtomobilist0:1

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-17 19:55, pirms 7 gadiem
minska vēl 46 minūtē bija ar 0-3 iedzinējos...

  -1 [+] [-]

, 2017-09-17 20:00, pirms 7 gadiem
markkomartins rakstīja: minska vēl 46 minūtē bija ar 0-3 iedzinējos...
Minska vispār garastāvokļa komanda. Tad paliek uz 0 mājās pret Vitjaz un knapi iebaksta vienu Auto, bet tad padsmit minūtēs salidina 5 Magņitkai