Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Maskavas "Dynamo" pievienojas viens no pagājušās sezonas labākajiem vārtu guvējiem

Maskavas "Dynamo" pievienojas viens no pagājušās sezonas labākajiem vārtu guvējiem
Andrē Petešons. Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" parakstījis vienas sezonas līgumu ar zviedru uzbrucēju Andrē Petešonu, kurš pagājušajā sezonā iemeta 23 vārtus, ieņemot septīto vietu labāko snaiperu sarakstā.

28 gadus vecais Petešons pārstāvēja Astanas "Barys" un bija otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā, atpaliekot tikai no aizsarga Darena Dica, – zviedrs piedalījās 51 spēlē un sakrāja 45 punktus. Kazahstānas vienība Gagarina kausā sasniedza otro kārtu, bet uzbrucējs astoņos mačos tika pie pieciem punktiem.

Petešons guva 23 vārtus, KHL rangā ieņemot septīto vietu. Viņam priekšā bija tikai Kirils Kaprizovs, Naidžels Douss, Dens Sekstons, Dmitrijs Kagarļickis, Līnuss Videls un Nails Jakupovs, kura kontā arī 23 vārti, bet aizvadīts par četrām spēlēm mazāk. Kagarļickis pagājušo sezonu pavadīja tieši "Dynamo" rindās, bet pirms neilga laika pievienojās Sanktpēterburgas SKA.

Petešonam šī būs sestā sezona KHL pēc kārtas. Pirms "Barys" viņš vienu gadu pārstāvēja Omskas "Avangard", bet ienākšana notika caur "Sochi", tur pavadot trīs sezonas. Pirms tam zviedrs trīs sezonas aizvadīja Ziemeļamerikā, taču pie teikšanas Nacionālajā hokeja līgā tika tikai vienu reizi, pārējo laiku pavadot fārmklubā.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/81327-andre_...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-17 10:13, pirms 5 gadiem
Pete...galotni izdomajiet paši..
, 2019-06-17 11:19, pirms 5 gadiem
W W E rakstīja: Pete...galotni izdomajiet paši..
ne
, 2019-06-17 11:20, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Sētas līga kas pat eiropā nekotējas
Tieši tā. OS un PČ neviens KHL hokejists netika uzaicināts. Jebkuras līgas izlase uzvarēs KHL komandas un KHL izlasi.
, 2019-06-17 15:35, pirms 5 gadiem
Ulvis Brožešons
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.