Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Amur" trenerim pirms spēles ar Rīgas "Dinamo" parādījušās Covid-19 pazīmes

"Amur" trenerim pirms spēles ar Rīgas "Dinamo" parādījušās Covid-19 pazīmes
Pāvels Torgajevs. Foto: TASS

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Habarovskas "Amur" galvenā trenera pienākumu izpildītājam Pāvelam Torgajevam tieši pirms otrdien paredzētās spēles pret Latvijas vienību Rīgas "Dinamo" Covid-19 analīzes uzrādījušas neskaidru rezultātu, tāpēc spēli, kas sāksies plkst. 12:00 Tālo Austrumu klubu stūrēs vārtsargu treneris Oļegs Fiļimonovs.

Klubs ziņo, ka Torgajeva testa rezultāts bijis, galvenokārt, pozitīvs. Līdz ar to analīžu rezultātus speciālisti pārbaudīs pastiprināti, bet treneris tikmēr atrodas viņu uzraudzībā.

Habarovskas "Amur" komandu koronavīrusa uzliesmojums piemeklēja tieši pirms sezonas, turklāt tai sezonas sākumā jāiztiek arī bez leģionāriem un vairākiem vadošajiem krievu spēlētājiem. Sastāva rezerves tika meklētas junioru komandā un pirmajos sešos mačos "Amur" piedzīvojusi sešus zaudējumus. Joprojām "Amur" rindās nevienu spēli vēl nav aizvadījuši čehu leģionāri, iepriekšējo sezonu ''Amur'' līderi - aizsargs Mihals Jordāns, kā arī uzbrucēji Tomāšs un Hineks Zohornas.

Vasarā gan ''Amur'' tika arī pie viena iespaidīga papildinājuma - Habarovskā šosezon spēlē 2012. gada NHL drafta pirmais numurs Nails Jakupovs. Tiesa, līdz šim papildinājums iespaidīgs bijis tikai uz papīra - divās spēlēs uzbrucējs palicis bez punktiem. Jakupova stāsts vismaz daļēji šobrīd pielīdzināms Hansa Kristiana Andersena pasakai par ''Neglīto Pīlēnu'' - krievu uzbrucējs, kurš pēc itin cerīga sākuma, taču sabojāta turpinājuma un divām komandas nomaiņām 2018. gadā pameta NHL, tagad attapies KHL lejasgala komandā.

Otrdienas spēles pieteikumā čehu hokejistu joprojām nav, bet Jakupovs spēlēs.

''Amur'' sastāvā patlaban rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem četros mačos ir uzbrucējs Aleksandrs Gorškovs, bet rīdzinieku rindās līderis ir Lauris Dārziņš, kurš visus četrus (2+2) punktus sakrāja mačā ar ''Vityaz''.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200916/torg...


, 2020-09-16 11:24, pirms 4 gadiem
Tak sapotējat visus hokejistus ar sputniku
, 2020-09-16 11:33, pirms 4 gadiem
hokejists77 rakstīja: Tak sapotējat visus hokejistus ar sputniku
tad jau uzreiz ''novičoku'', lai nemokās.
, 2020-09-16 11:42, pirms 4 gadiem
Šodien grandi stājas pretī, noteikti vienkārši nomīza
, 2020-09-16 12:12, pirms 4 gadiem
Kas tās par laboratorijām, ka skaidri nevar noteikt?
, 2020-09-16 12:50, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Kas tās par laboratorijām, ka skaidri nevar noteikt?
Interesanti kā izpaužas "testa rezultāts bijis, galvenokārt, pozitīvs"
, 2020-09-16 14:09, pirms 4 gadiem
Deal rakstīja: Interesanti kā izpaužas "testa rezultāts bijis, galvenokārt, pozitīvs"
akmens, šķēres, papīrīts....
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.