Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" dodas izbraukumā, bet Znaroks slimības dēļ paliek mājās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Spartak" dodas izbraukumā, bet Znaroks slimības dēļ paliek mājās
Oļegs Znaroks. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" devies izbraukumā, kurā aizvadīs trīs mačus. Līdzi paņemti 29 spēlētāji, taču slimības dēļ mājās palicis Oļegs Znaroks, tādējādi komandas stūri uz neilgu laiku pārņems Harijs Vītoliņš.

Znaroks iepriekš pārslimoja pneimoniju jeb plaušu karsoni, tāpēc viņam tuvākajās dienās nepieciešamas papildus medicīniskās pārbaudes, kuru dēļ jāpaliek Maskavā. Komanda devusies izbraukumā, un tās vadīšana tuvākajās spēlēs uzticēta Znaroka labajai rokai – Vītoliņam. "Spartak" preses dienests vēsta, ka Znaroks ierindā atgriezīsies pirms nākamajām mājas spēlēm.

Izbraukumā "Spartak" aizvadīs mačus pret Astanas "Barys", Magņitogorskas "Metallurg" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Izbraukumā devušies 29 spēlētāji, tostarp Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš. Savukārt nākamā mājas spēle tiks aizvadīta 24. septembrī pret Ufas "Salavat Yulaev".

Ar septiņās spēlēs sakrātajiem septiņiem punktiem "Spartak" ieņem septīto vietu Rietumu konferencē. Sezonas ievadā ar 1:2 pagarinājumā tika zaudēts Rīgas "Dinamo", bet nule mājās izdevās revanšēties ar 5:1, sagādājot rīdziniekiem trešo neveiksmi pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт хоккейного клуба «Спартак» Москва

  +1 [+] [-]

, 2019-09-16 12:29, pirms 5 gadiem
Oļegs tāds izkāmējis likās, jaunākajās foto.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-16 13:51, pirms 5 gadiem
Spriežot pēc tā, kā viņš ir sakrities un novecojies, viņam ir kaut kas cits, ne pneimonija. Jebkurā gadījumā - lai izdodas izveseļoties!