Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Masaļskis atkal rezervē, "Lada" piekāpjas Skudras un Ankipāna trenētajam "Torpedo"

Masaļskis atkal rezervē, "Lada" piekāpjas Skudras un Ankipāna trenētajam "Torpedo"
Edgars Masaļskis
Foto: Vitālijs Miro/ Hclada.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika pieci mači. Trenera asistenta Arta Ābola pārstāvētā Toljati "Lada" ar vārtsargu Edgaru Masaļski rezervē piekāpās Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna vadītajam Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (1:2).

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis iepriekšējo reizi "Lada" vārtus sargāja 10. septembra spēlē pret Omskas "Avangard", kurā pieredzējušais hokejists tika nomainīts pēc četrām ielaistām ripām (visā spēlē 1:6). "Lada" vārtos nākamajās spēlēs Masaļski nomainīja Ivans Kasutins, taču arī viņš nebija glābējs.

13. septembrī Kasutins un "Lada" ar 1:2 zaudēja Hantimansijskas "Yugra", bet šodien Latvijas treneru duelī Arta Ābola pārstāvētā komanda piekāpās Pēterim Skudram, Ģirtam Ankipānam un Ņižņijnovgorodas "Torpedo" – 1:2.

Kasutins vairākas reizes glāba savu komandu un kopumā atvairīja 34 no 36 pretinieku metieniem. Salīdzinājumam – "Torpedo" vārtsargam Iļjam Proskurjakovam bija jātiek galā tikai ar 17 metieniem.

"Lada" tā bija astotā neveiksme desmit spēlēs – Toljati komanda ar septiņiem punktiem ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē. Parīt "Lada" uzņems Čerepovecas "Severstal", bet divas dienas vēlāk – Maskavas CSKA. "Torpedo" tikmēr turpina veiksmīgo sēriju, vismaz vienu punktu izcīnot jau astotajā mačā pēc kārtas. 20 punkti 10 spēlēs ļauj ieņemt trešo vietu Rietumu konferencē.

Ņižņekamskas "Neftekhimik" bez aizsarga Georgija Pujaca pieteikumā ar 1:2 bullīšos piekāpās Novosibirskas "Sibir". Pujacs nav spēlējis kopš 4. septembra un šosezon kopumā ir piedalījies divos mačos (bez punktiem). "Neftekhimik" bez Latvijas aizsarga ierindā piedzīvoja pirmo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

KHL regulārā sezona, 16. septembris

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev – Barys2:1 PM
Traktor – Metallurg Nk2:3
Lada – Torpedo1:2
Neftekhimik – Sibir1:2 PM
Ak Bars – Dinamo M4:5

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


, 2015-09-16 20:31, pirms 9 gadiem
Drīz jau jēpim jālido drošvien. Pēc visas KHL loģikas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-16 20:57, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Drīz jau jēpim jālido drošvien. Pēc visas KHL loģikas
Drīzāk jākļūst par galveno...
, 2015-09-16 21:00, pirms 9 gadiem
ziemeļi rakstīja: Drīzāk jākļūst par galveno...
visi viņi tur lidos
, 2015-09-16 21:28, pirms 9 gadiem
Ja Lada nākošās spēles zaudēs, tad Ābols jau var sākt gatavoties ieņemt galvenā trenera amatu
, 2015-09-16 23:25, pirms 9 gadiem
Autor, AK Bars spēlēja nevis ar Dinamo M jeb Maskavas, bet Dinamo Mn jeb Minskas.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.