Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Laviņš: "Jādabū uzvaras garša"

Andrejs Siliņš

Laviņš: "Jādabū uzvaras garša"
Rodrigo Laviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Nevar nevienam pārmest, visi centās, bet spēle neiet," pēc zaudējuma Astanas "Barys" Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) portālam Sportacentrs.com sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs Rodrigo Laviņš.

"Šodien pretinieks noteikti bija ņemams un pirms mača šķita, ka beidzot viss būs kārtībā. Nevar nevienam pārmest, visi centās, bet spēle neiet. Uzstādījums bija sākt no aizsardzības, sakārtot lietas savā laukuma pusē, neskriet uz priekšu, lai neizveidojas pretuzbrukumi divi pret vienu vai trīs pret divi. To neizdarījām, jo viņi sameta golus tieši pēc mūsu kļūdām."

"Nedomāju, ka viņi šodien bija ātrāki par mums. Esmu runājis ar puišiem, un visi fiziski jūtas diegzan normāli," Laviņš noliedz, ka pēc garā sagatavošanās posma vēl būtu saglabājies smagums kājās. "Negribētu novelt vainu uz fizisko kondīciju, šeit vairāk ir psiholoģiskais faktors. Jo, ja tev iet spēle, tad arī fiziski kļūst vieglāk."

"Neiet spēle, kā vajadzētu," secina Rodžers. "Pieļaujam kļūdiņas, ko pretinieks izmanto. Viņiem iekrīt, mums ne - arī veiksme nav bijusi mūsu pusē. Jādabū pirmā uzvara, lai iegūtu uzvaras garšu. Mums pagaidām tās nav, bet jācer uz to labāko. Rītdien atkal treniņš. Domāju, ka vajadzētu pamainīt sastāvus, un tas arī notiks. Priekšā ir grūts izbraukums. Jāatrod kaut kas pozitīvs, citādi šādā izbraukumā var iet ļoti smagi."

1 2 70 komentāri
Slēpts komentārs: Zorix
Slēpts komentārs: Raimish91

 +14 [+] [-]

, 2009-09-16 23:31, pirms 15 gadiem
no kurienes lai viņa roda ja ir tada izsardziba ?

 +48 [+] [-]

, 2009-09-16 23:32, pirms 15 gadiem
Nu tad jāprasa, lai Aldaris uzražo alu ar uzvaras garšu

 +16 [+] [-]

, 2009-09-16 23:33, pirms 15 gadiem
Jādabū uzvaras garša un jāiemācās šaiba no savas vārtu priekšas izmest. Tad viss būs ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pedrito2k
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2009-09-16 23:43, pirms 15 gadiem
kamēr šitais te un sorokins tur spēlēs tikmēr pie uzvaras tikt mēs varam tikai nejaušības pēc. Šitas āzis iedod ripu pretiniekam uz nūjas, uzbrukumā ar mega atvēzienu aizpiļī garām ripai, Sorokins 5 sekunžu laikā, izlaiž ripu pāri pretinieku zilajai līnijai uzbrukumā, pēc tam nesoties tai izmisīgi pakaļ noliekās uz līdzenas vietas pie savas zilās līnijas, un kad beidzot viņš pie tās ripas ir ticis, piespēlē pretiniekam precīzi uz lāpstiņas. Kā tad lai tiek pie uzvaras ja komandā ir šitādi klauni.

  -4 [+] [-]

, 2009-09-16 23:44, pirms 15 gadiem
DUĻEVSKI......jāiemācās pa ripu trāpīt un tad runā par uzvaras garšu!
Slēpts komentārs: pedrito2k
Slēpts komentārs: JiSkx
Slēpts komentārs: pedrito2k

  -4 [+] [-]

, 2009-09-16 23:53, pirms 15 gadiem
jabeidz baidīties no pretinieka beidzot tad varbut ari bus uzvaras garša

  +4 [+] [-]

, 2009-09-16 23:55, pirms 15 gadiem
pedrito2k rakstīja: Bet ja nopietni tad 2 ielaistie varti ir uz Ozo sirdsapzinas, var redzet ka calis turpina iesnabot un nav pienacigi sagatavojies sai sezonai. Pats iecelts par kapteini bet pielauj vissberniskigakas kludas jau 3 speles pec kartas.Vismaz jacer ka fani nenoversisies un turpinas atbalstit so cekas projektu.
Par čekas projektu gan valdi mēli,pats tu esi čeka!!oZo tā pat cenšas tikai pārāk aizraujas ar uzbrukumu,kas vinjam ir raxturīgi!!!!
Slēpts komentārs: priekšnieks
Slēpts komentārs: priekšnieks
Slēpts komentārs: priekšnieks

  +2 [+] [-]

, 2009-09-17 00:01, pirms 15 gadiem
pedrito2k, 23:44, pirms 10 minūtēm, citēt
Bet ja nopietni tad 2 ielaistie varti ir uz Ozo sirdsapzinas, var redzet ka calis turpina iesnabot un nav pienacigi sagatavojies sai sezonai. Pats iecelts par kapteini bet pielauj vissberniskigakas kludas jau 3 speles pec kartas.Vismaz jacer ka fani nenoversisies un turpinas atbalstit so cekas projektu.

Tikai apskaties kuri aizsargi visvairāk spēlē, gan ozo gan Lī Svets spēlē kā mazākumā tā vairākumā, vairāk nekā 20 min vidēji spēlē, un nekļūdās tie kas sēž malā, un ozo šovakar novērsa vairākas bīstamas situācijas, un kad komanda atrodas iedzinējos, ir jāriskē un arī aizsargiem jāpalīdz uzbrukumā, no kā arī rodas kļūdas!!!

 +14 [+] [-]

, 2009-09-17 00:04, pirms 15 gadiem
Starpcitu, informācijai. Tas aizsargs, kurš palaida pretspēlētāju pēc iemetiena bija Svets, nevis Laviņš.

 +15 [+] [-]

, 2009-09-17 00:04, pirms 15 gadiem
Ozo labs, viņš vienkārši vēl nav apradis, ka jāspēlē ar tādiem ākstiem kā sorokins laviņš un vēl vienu otru

  +7 [+] [-]

, 2009-09-17 00:06, pirms 15 gadiem
priekšnieks rakstīja: hosa bez elisona ar 0
tici man HOSA sewi paraadis un tad tu teiksi kauko citu!!!!

  +7 [+] [-]

, 2009-09-17 00:24, pirms 15 gadiem
Redzēs kā tagad ies izbraukuma spēlēs... varbūt mandrāža savu skatītāju priekšā. Tagad tribīnes vairs netraucēs gūt rezultātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-17 00:39, pirms 15 gadiem
Mēs uzbrūkām nemazāk par pretiniekiem,bet vārtus gūstām maz,pie tā vēl ielaižām vairāk.Tā izskatās ka aizsargi vēl viens otru nesaprot,varbūt zaudējumu iemesls ir pārbāužu laika eiforija,no kuras daži spēlētāji vel nepamodās.Protams tas DINAMO sastāvs nu nav tik spēcīgs lai visus uzvarēt,bet mūsu trūmpis vienmēr ir bijis visas komandas spēle,mīlzīga pašatdeve,gribēšana uzvarēt vismaz savās mājās,jo spēlētāji saprot ka viņiem ir jāatdod parādu līdzjutējiem.Pagaidām nav nekā no iepriekšejās sezonas.Kaut kā trūkst,legionāri arī švakāki,nekā bija.Tikai nevajāg uzreiz pelt un lamāt visus pēc kārtas,mēs neesām tik bagāti kā dāudzums KHL klubi lai sapirktu zvaigznes,jārēķinās ar to kas mums ir un jābūit pacietīgiem,vienālga uzvaras būs,tam jātic.
Slēpts komentārs: neiks

  -2 [+] [-]

, 2009-09-17 00:49, pirms 15 gadiem
Šajā spēle neviens nespēlēja bez kļūdām. Tā kā visa komanda zaudēja un te nav viens vainīgais. Laviņš laukumā bija tikai pirmajos un pēdējos zaudētajos vārtos, pa vidu lažas salaida citi. Laviņš un Sorokins vieni paši spēli nenoraka un sāksim ar to, ka hokejs ir komandas spēle. Jāpalīdz cits citam.
P.S. Šodien ļoti daudzas kļūdas nepieļāva ne vien hokejisti, bet arī komentētāji. Ja neredz kurš vainīgs, tad Anatolija kungam jāpavēro spēle uzmanīgāk, nevis visu laiku jāsūdzas pa mūsu spēlētājiem. Svetu sajauc ar Laviņu un Galviņu. Viņus visus var taču atšķirt pēc slidojuma. Ja mūsējie aktīvi uzbrūk, tad protams veidojas pretuzbrukums un bez to neiztikt.

Bet viss lielākā cieņa tiem faniem, kuri tur bija un atbalstīja līdz galam, jo tieši dēļ viņiem mūsu hokejistiem vajadzētu saņemties visvairāk.
Izbraukumā bez punktiem nepaliksim un tie, kas te melš, ka "Dinamo" neko nejēdz ir āži. Sezona ir tikai sākumā un RD priekšā ir lielākas un mazākas uzvaras. Līdz galam par "Dinamo"!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-17 02:16, pirms 15 gadiem
uzvaras nekur nepaliks, ieskriesies un aizies un visi prikšlaicīgie noracēji dziedās citu dziesmu... tikai Rīga, tikai Dinamo... uz priekšu viss būs labi...

  -1 [+] [-]

, 2009-09-17 02:22, pirms 15 gadiem
par to Laviņu, pašam jautājums ko viņš vēl tur dara... bet ja Šuplers teica, ka bija starp ko izvēlēties... tātad viņš bija labāks par sānsešiem... un tāds gudrs treneris kā Šuplers saprot ko ņem komandā un ar ko rēķināties... ne pirmo gadu redz viņa spēli...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-17 07:37, pirms 15 gadiem
Da labi, Laviņam gadījās viens misēklis1.golā,kas nu tiešām bija nelaimes gadījums.. nu iemeta viņi, nu ko darīt... bet tā kopumā spēlē OK, derētu jau vairāk iedvesmas, bet to iedvesmu vairāk gribētos no jaunajiem- Galviņš, Sotnieks, Cibuļskis... redzēt..

Patika, kā Ozo diriģēja Soču aizsardzībā: "B.., kas toņem? Šoča tas tavs!" utt. Riktīgi strādāja

Ko var pārmest Sorokinam? Treneris pārgāja uz 3maiņā un lika iet virsū, džeks visus spēkus atdeva, nu gadījās beigās pārsteidzīgas piespēles (laika taču bija jau maz!), gadījās nokrist.. nekā arkārtēja, mēģināja izvilkt spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 70 komentāri