Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" uzbrucējam konstatēts Covid-19, vairāki saslimušie arī Soču futbola klubā

Rolands Eliņš

"Avangard" uzbrucējam konstatēts Covid-19, vairāki saslimušie arī Soču futbola klubā
Sergejs Šumakovs spēlē pret CSKA. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

KHL kluba Omskas „Avangard” ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs krievu medijiem apliecinājis, ka komandas hokejistam Sergejam Šumakovam bijušas pozitīvas koronavīrusa analīzes un viņš izolēts no pārējā sastāva. Šodien tiek ziņots, ka infekcija konstatēta arī Krievijas futbolā - "Sochi" vienībā bijušas deviņas pozitīvas analīzes un šovakar paredzētā Premjerlīgas spēle nenotiks.

„Sergejam Šumakovam ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Kluba treniņprocesā viņš nepiedalījās. Šobrīd viņš ir izolēts no komandas un uztur komunikāciju ar medicīniskajiem darbiniekiem,” pavēstīja „Avangard” ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs.

„Viņa pašsajūta ir laba. Pārējā komanda turpina strādāt Balašihas arēnā un dzīvo izolācijā viesnīcā netālu no tās,” turpināja Volkovs. „Papildus tam medicīniskais personāls pēc spēlētāju apsekošanas ir noteicis slodžu ierobežojumu dažiem jaunajiem hokejistiem.”

27 gadus vecais Šumakovs „Avangard” sastāvā aizvadījis divas sezonas. Iepriekšējā sezonā viņš Boba Hārtlija trenētajā komandā guva 41 punktu 58 spēlēs, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Krievijas sportā šodien tiek ziņots par vēl plašāku Covid-19 inficēšanos futbola Premjerlīgā. „Sochi” futbola klubā šodien apstiprināti saslimšanas gadījumi deviņiem futbolistiem, kuru vārdi netiek nosaukti.

„Sochi” šodien bija paredzēta spēle Krievijas futbola Premjerlīgā, tiekoties ar „Tambov”. Šī spēle šovakar nenotiks.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-16 17:42, pirms 4 gadiem
Mīkstie sochi. Kad vajadzēja sist Rostov jaunatni tad varoņi bija, paši nevar izlikt jaunos lai spēlē. Urlas.

     [+] [-]

, 2020-07-16 20:09, pirms 4 gadiem
par Sočiem jau iepriekš ņirgājās - it kā izolācijā, bet instā parādās ğimenes foto no šopingcentriem