Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis ar jauniem līguma nosacījumiem vienojas par palikšanu "Admiral" sastāvā

Rolands Eliņš

Bārtulis ar jauniem līguma nosacījumiem vienojas par palikšanu "Admiral" sastāvā
Oskars Bārtulis
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokejists Oskars Bārtulis ar jauniem līguma nosacījumiem vienojies ar KHL klubu Vladivostokas „Admiral”. Tāpat kā iepriekš, viņa līgums beigsies pēc nākamās sezonas.

Oskars Bārtulis līgumu ar „Admiral” pagarināja pirms gada, toreiz vienojoties par sadarbību divu gadu garumā. Šajā pavasarī līgums uz brīdi tika lauzts, taču pavisam drīz arī noslēgta jauna vienošanās uz vienu sezonu. Kā šovakar vēsta KHL mājaslapa, līgumā mainījušies citi nosacījumi, taču netiek konkretizēts, kādi tieši.

Reizē ar Bārtuli šādu līguma pārslēgšanu „Admiral” rindās veicis uzbrucējs Sergejs Barbaševs, kuram līgums uz diviem gadiem.

30 gadus vecais Bārtulis aizvadītajā sezonā piedalījās 59 mačos, ieskaitot „play-off”, un guva 10 punktus (2+8). Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātā Bārtulis nepiedalās traumas dēļ.

Nākamā sezona Bārtulim būs trešā „Admiral” sastāvā, un iepriekšējās divās sezonās viņš pildīja komandas kapteiņa pienākumus.

Izmantotie resursi:
Бартулис и Барбашев переподписали контракты и...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-16 00:06, pirms 7 gadiem
par kapeikām

     [+] [-]

, 2017-05-16 03:52, pirms 7 gadiem
Admiralam tak parādi

     [+] [-]

, 2017-05-16 07:57, pirms 7 gadiem
Mazāka alga, bet vienalga vairāk, nekā gatavs RD vai kāds cits Eiropas klubs maksāt.