Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" pagarina līgumu ar Garipovu, piesaista zviedru uzbrucēju Stremvalu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" pagarina līgumu ar Garipovu, piesaista zviedru uzbrucēju Stremvalu
Emils Garipovs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" pagarinājis līgumu ar vārtsargu Emilu Garipovu. Vienošanās noslēgta uz vienu sezonu.

Bija paredzēts, ka Emils Garipovs turpinās spēlēt Kazaņas "Ak Bars" rindās, tomēr sadarbība tika pārtraukta, viņam kļūstot par brīvo aģentu. Tieši šī iemesla dēļ Rīgas "Dinamo" palika bez vārtsarga Timura Biļalova palīdzības. Garipovs sezonas laikā (decembrī) pievienojās Omskas "Avangard", kur uzņēmās otrā numura lomu. Viņš paguva piedalīties 11 spēlēs, kurās atvairīja 92,7% metienu un vidēji ielaida 2,08 vārtus.

Krievijas mediji arī vēsta, ka "Avangard" pievienosies 25 gadus vecais zviedru uzbrucējs Malte Stremvals. Skandināvs iepriekš pārstāvēja "Sochi", bet pēc divām nedēļām kļūs par brīvo aģentu. Šajā sezonā Stremvals piedalījās 52 spēlēs, gūstot 21 vārtus un iekrājot 39 punktus, kas ļāva viņam ar pārliecinošu atrāvienu būt "Sochi" rezultatīvākajam spēlētājam.

Ja pirms gada Boba Hārtlija vadītā komanda sasniedza Gagarina kausa finālu, kurā ar 0-4 zaudēja Maskavas CSKA, tad šajā sezonā "Avangard" izstājās jau pirmajā kārtā, piedzīvojot neveiksmi pret Ufas "Salavat Yulaev". Tiek vēstīts, ka amatu tuvākajās dienās, iespējams, zaudēs kluba direktors Maksims Sušinskis, kurš nolīga Hārtliju.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/38538/
https://www.sports.ru/hockey/108491...