Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divreiz Gagarina kausu izcīnījušais un kopā ar dēlu spēlējušais Platonovs beidz karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divreiz Gagarina kausu izcīnījušais un kopā ar dēlu spēlējušais Platonovs beidz karjeru
Deniss Platonovs. Foto: TASS/Scanpix

37 gadu vecumā par karjeras beigām paziņojis Kontinentālās hokeja līgas kluba Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucējs Deniss Platonovs.

"Deniss – viņš ir mūsu leģenda. Cilvēks, kurš nav vietējais, bet pēc pievienošanās komandai viņš par tādu kļuvis. Citu vārdu man nav. Jā, Deniss ir beidzis karjeru, bet mums ir piedāvājums viņam turpināt karjeru kā trenerim," sacīja "Metallurg" īpašnieks un viceprezidents Genādijs Veļičkins.

Šajā sezonā Platonovs laukumā devās tikai 24 spēlēs, gūstot divus vārtus un pievienojot sešas rezultatīvas piespēles. Ievērojams bija fakts, ka 18 gadu vecumā "Metallurg" rindās debitēja viņa dēls Jurijs, turklāt abi Platonovi spēlēja vienā maiņā. Jaunākais aizvadīja piecas spēles, pie punktiem netiekot.

2014. un 2016. gadā Platonovs kopā ar Magņitogorskas komandu izcīnīja Gagarina kausu. Kontinentālās hokeja līgas ietvaros viņš pārstāvējis arī Omskas "Avangard" un Ufas "Salavat Yulaev". Kopā aizvadītas 535 spēles, kurās izdevies tikt pie 185 (89+69) punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.metallurg.ru/press/club...

  +4 [+] [-]

, 2019-03-16 12:50, pirms 5 gadiem
Ja vidusskolas izlaidumā var turēt bēbi vienā rokā un diplomu otrā, tad var sanăkt pat ar dēlu uzspēlēt vienā blicē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja