Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" vārtsargs Makarovs apstiprina, ka sezona viņam beigusies

Rolands Eliņš

"Dinamo" vārtsargs Makarovs apstiprina, ka sezona viņam beigusies
Andrejs Makarovs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

KHL klubs Rīgas „Dinamo” jau vēstīja, ka Andrejs Makarovs guvis savainojumu un viņa dalība atlikušajās sezonas spēlēs ir apšaubāma. To šovakar apstiprināja Makarovs pats, norādot, ka laukumā tomēr nevarēs atgriezties.

„Nu ko, man sezona ir beigusies,” vēsta Andreja Makarova ieraksts sociālajā tīklā „Twitter”. „Žēl, ka neiekļuvām izslēgšanas spēlēs. Pateicos visiem līdzjutējiem par atbalstu.”

Makarovs savainojumu guva „Dinamo” ceturtdienas spēlē, kad ar 1:2 tika zaudēts Kazaņai. „Dinamo” pēc tam zaudēja arī Maskavas „Dynamo”, un Rīgas komandai šosezon atlikušas vairs tikai piecas spēles. Regulārā sezona tiks noslēgta 26. februārī ar maču pret „Sibir”.

Makarovs „Dinamo” pievienojās sezonas gaitā, pirmo maču aizvadot 30. septembrī. Kopumā viņš šosezon piedalījās 19 spēlēs, kurās tika pie četrām uzvarām. Viņam vidēji spēlē ielaisti 3.12 vārti un atvairīti 90.6% pretinieku metienu.

Makarova paustā nožēla par netikšanu izslēgšanas spēlēs gan ir ļoti neaktuāla – „Dinamo” vienība atrodas pārliecinošā pēdējā vietā līgā un jau teorētiski izredzes tikt Gagarina kausā zaudēja pirms krietna laiciņa. „Dinamo” zaudējusi 13 spēlēs pēc kārtas un nākamajā mačā var atkārtot savu antirekordu.

„Dinamo” attiecīgi palikusi ar diviem vārtsargiem – Aleksanderu Salāku un Reini Liepiņu, kuri bija pieteikumā arī iepriekšējā spēlē, savukārt Jānis Voris atrodas HK ''Rīga'' rīcībā. Kopumā šosezon „Dinamo” sastāvā vismaz vienu KHL spēli aizvadījuši seši vārtsargi, no kuriem divu - Kristera Gudļevska un Maksima Tretjaka - vairs nav sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Makki1993/statu...