Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rēdlihs un "Kunlun" atspēlē divu vārtu deficītu, bet pagarinājumā zaudē Habarovskā

Ints Megnis
Ints Megnis

Rēdlihs un "Kunlun" atspēlē divu vārtu deficītu, bet pagarinājumā zaudē Habarovskā
Krišjānis Rēdlihs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē sestdien piedzīvoja pieredzējušā Latvijas aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kunlun Red Star" vienība, kas viesos ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Habarovskas "Amur".

Pēc Artjoma Železkova un Aleksandra Gorškova raidījumiem "Amur" izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr trešajā periodā viesu labā izcēlās Brendons Jips un Ville Lajunens, panākot izlīdzinājumu. Tomēr pagarinājumā Habarovskai panākumu izrāva Daņils Faizulļins.

Krišjānis Rēdlihs uz ledus pavadīja piecas minūtes un 27 sekundes, kuru laikā izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem.

Pekinas komanda cieta piekto neveiksmi pēc kārtas un jau iepriekš šonedēļ bija zaudējusi cerības sasniegt izslēgšanas turnīru. Tā ar 48 punktiem 59 spēlēs ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, kamēr "Amur" ar 45 punktiem ir noslēdzošajā, 13. pozīcijā.

Citā spēlē ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Ufas "Salavat Yulaev", kas viesos ar 2:3 (2:0, 0:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Vladivostokas "Admiral". Jau ilgāku laiku zināms, ka Ufas komanda regulāro sezonu noslēgs Austrumu konferences sestajā vietā un tagad gaida savu pretinieku, bet "Admiral" uz Gagarina kausa izcīņu ilgāku laiku vairs nepretendē.

KHL regulārā sezona, 16. februāris

SpēleRez
Neftehimik - Metallurg Mg.16:00
Severstal - Traktor16:00
Admiral - Salavat Yulaev3:2 (PM)
Amur - Kunlun Red Star3:2 (pag.)
Baris - Avangard13:00
Torpedo - Sibir16:00