Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijam negaidīts zaudējums, Minskai kārtējā uzvara

Rolands Eliņš

Hārtlijam negaidīts zaudējums, Minskai kārtējā uzvara
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālajā hokeja līgā šorīt zaudējumu cieta Boba Hārtlija trenētā komanda Omskas "Avangard", viesos Habarovskā ar 1:2 piekāpjoties vietējai "Amur" vienībai.

Boba Hārtlija trenētā "Avangard" bija atguvusies pēc oktobra beigās piedzīvotās trīs zaudējumu sērijas un iepriekšējās divās spēlēs bija izcīnījusi uzvaras pār "Sibir" un "Sochi", taču šodienas spēlē neizdevās pārspēt Austrumu konferences desmitās vietas īpašnieci "Amur". "Avangard" gan tāpat saglabā vadību savā divīzijā un attiecīgi otro vietu konferencē, taču punktu ziņā ir tikai par diviem punktiem priekšā sestajā vietā esošajai "Metallurg".

Šodienas mačā "Avangard" nonāca iedzinējos ar 0:2 līdz otrā perioda sākumam. Sekoja noraidījumiem bagāta spēle, kurā "Avangard" izdevās vienus vārtus atgūt, iemetot ripu vārtos mazākumā. Lai arī izdarīto metienu skaita ziņā Omskas klubs bija krietni pārāks (36:26), no zaudējuma tā arī neizdevās izvairīties.

Citā spēlē "Sibir" tika pie uzvaras 3:2 pār "Metallurg", uzvaras ripu iemetot spēles 51. minūtē. "Sibir" sastāvā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās aizsargs Jefims Gurkins, bet uzvaras vārti soma Jūso Pūstinena rēķinā.

Veiksmīgi turpina spēlēt arī Minskas "Dinamo", kas viesos ar 4:1 apspēlēja "Barys". Spēles gaitā "Dinamo" izvirzījās vadībā ar 3:0, neskatoties uz lielo piecu minūšu mazākumu pirmā perioda izskaņā. Divus vārtus Minskai guva kanādietis Brendons Kozuns.

Minskai šī bija trešā uzvara pēc kārtas un 14. panākums šosezon 25 spēlēs. Iepriekšējās sezonas pastarīte šobrīd ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-11-15 17:17, pirms 3 gadiem
Lūk, ko nozīmē laba līmeņa leģionāri, kuri jau iepriekš spēlējuši khl