Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skvorcova "Kunlun Red Star" izcīna šosezon pirmo uzvaru uz ledus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skvorcova "Kunlun Red Star" izcīna šosezon pirmo uzvaru uz ledus
Pekinas "Kunlun Red Star". Foto: KHL

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika tikai divi mači. Pekinas "Kunlun Red Star" izcīnīja šosezon pirmo uzvaru uz ledus (5:3), turklāt tas notika cīņā pret spēcīgo Ufas "Salavat Yulaev". Čerepovecas "Severstal" tikmēr kapitulēja Čeļabinskas "Traktor" - 0:4. Latviešu uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Roberts Bukarts šoreiz nespēlēja.

Mitišču mačā Pekinas "Kunlun Red Star" negaidīti atspēlējās no 0:2 un ar 5:3 pieveica Ufas "Salavat Yulaev". Ķīnas vienība šosezon līdz šim bija sakrājusi tikai trīs punktus - vienu par neizšķirtu pamatlaikā pret šo pašu Ufas komandu 19. septembrī un divus par Jaroslavļas "Lokomotiv" neierašanos uz 22. datuma spēli.

No ķīniešu 15 cīņām četrās piedalījies arī mūsu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kura krājumā ir rezultatīva piespēle. Ķīnas vienība joprojām atrodas pēdējā vietā visā līgā, tikmēr Baškortostānas galvaspilsētas komanda ieņem piekto pozīciju Austrumu konferencē.

Čerepovecas mačā "Severstal" rindās šovakar bija tikai divi leģionāri - slovāku uzbrucējs Adams Liška un somu aizsargs Veli Mati Vitasmeki. Otrajā periodā laukuma saimnieku vārtos sabira četras ripas, līdz ar to Čeļabinskas "Traktor" uzvarēja ar 4:0. "Severstal" ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, savukārt "Traktor" atrodas sestajā pozīcijā austrumos.

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts patlaban nav ievietots "Severstal" savainoto sarakstā. No čerepoveciešu 14 mačiem mūsējais piedalījies tikai piecos, viņa krājumā ir rezultatīva piespēle.

"Severstal" leģionāru rezultativitāte šosezon

#Spēlētājs (valsts)PozīcijaSpēlesPunkti
1.Adams Liška (Slovākija)uzbrucējs133 (2+1)
2.Jindržihs Abduls (Čehija)uzbrucējs62 (2+0)
3.Šons Lalonds (Kanāda)aizsargs112 (0+2)
3.Veli Mati Vitasmeki (Somija)aizsargs142 (0+2)
5.Roberts Bukarts (Latvija)uzbrucējs51 (0+1)

KHL spēles 15. oktobrī

Severstal - Traktor0:4
Kunlun Red Star - Salavat Yulaev5:3

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2020-10-15 22:17, pirms 4 gadiem
Uz ledus!!!!! Tas ir kaut kas jauns.

     [+] [-]

, 2020-10-15 22:19, pirms 4 gadiem
Lieliska ziņa!!!
Skvorvovs ķīniešu komandai ir patiesais labuma guvējs!!!
Viņa komanda tak...
P. S. Nodokļus tak Ķīnas komunistiem maxā?

     [+] [-]

, 2020-10-15 22:34, pirms 4 gadiem
Čekista utaino varzai jāsāk uztraukties,ka vienīgie,kas var, aizraus garām.