Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Majonem vēl viens konkurents: "Kunlun" paraksta 44 spēles NHL aizvadījušu aizsargu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Majonem vēl viens konkurents: "Kunlun" paraksta 44 spēles NHL aizvadījušu aizsargu
Raiens Sprols. Foto: foreverblueshirts.com

Kontinentālās hokeja līgas klubs Pekinas "Kunlun Red Star" noslēdzis līgumu līdz sezonas beigām ar kanādiešu aizsargu Raienu Sprolu, kurš aizvadījis 44 spēles Nacionālajā hokeja līgā.

Pagājušajā sezonā Sprols pielaikoja trīs Amerikas Hokeja līgas vienību kreklus – vispirms viņš aizvadīja vienu spēli Toronto "Marlies", tad kļuva par Ņikitas Jevpalova komandas biedru Lavālas "Rocket" rindās, tur piedaloties 11 mačos, visbeidzot tika aizvadītas 52 spēles pie Hēršijas "Bears", izceļoties ar 23 punktiem.

Savulaik otrajā kārtā draftētais Sprols NHL pārstāvējis divas komandas – debiju viņš piedzīvoja Detroitas "Red Wings" sastāvā, bet vēlāk pārcēlās uz Ņujorkas "Rangers". Nostiprināties sastāvā neizdevās, tāpēc tagad Sprols pieņēmis lēmumu par pārcelšanos uz Ķīnu. Līgums ar "Kunlun Red Star" parakstīts līdz sezonas beigām.

Ar 18 spēlēs sakrātajiem 16 punktiem Pekinas komanda ieņem devīto vietu Austrumu konferencē. Priekšā atrodas Čeļabinskas "Traktor", kas vakar savā laukumā zaudēja pret Rīgas "Dinamo". "Kunlun Red Star" ir KHL dalībniece ceturto sezonu. Pirmajā izdevās sasniegt Gagarina kausa izcīņu, bet turpinājumā nācies palikt bez izslēgšanas spēlēm.

Šovasar uz Pekinu devās Metjū Majone, kurš pagājušajā sezonā bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais aizsargs. Ar iejušanos jaunajā komandā viņam nav veicies pārāk labi – 15 spēlēs Majone ticis pie diviem (0+2) punktiem, bet viņa 18:36 minūtes vidēji spēlē dod tikai piekto vietu starp aizsargiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/107914...

  -1 [+] [-]

, 2019-10-15 19:23, pirms 5 gadiem
Itka majone ar kauko konkure šogad baigi

     [+] [-]

, 2019-10-15 19:39, pirms 5 gadiem
Kaut viņu atlaistu un Metjū būtu Rīgas glābējs!

     [+] [-]

, 2019-10-16 07:44, pirms 5 gadiem
Pareizi saka, ka no laba labu nemeklē, ja Majone būtu aizgājis uz kādu no top komandām, varbūt iespēlētos, tagad būs grūti atkārtot Dinamo sasniegto.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-16 08:53, pirms 5 gadiem
"Majonem vēl viens konkurents: "Kunlun" paraksta 44 spēles NHL aizvadījušu aizsargu". Cik klašu izglītība ir Ulvim Brožem?