Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Jokerit" visas analīzes negatīvas, komanda turpina karantīnu

"Jokerit" visas analīzes negatīvas, komanda turpina karantīnu
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas kluba Helsinku “Jokerit” spēlētājiem pirmdien veiktas Covid-19 analīzes. Visas bijušas ar negatīvu rezultātu.

Helsinku “Jokerit” pagājušajā trešdienā izcīnīja jaunās sezonas otro uzvaru, savā laukumā ar 6:0 sakaujot Ņižņekamskas “Neftekhimik”. Krievijas vienība tālāk devās uz Rīgu, kur piektdien vajadzēja tikties ar “Dinamo”, tomēr mačs tika atcelts. Komandai ierodoties Rīgā, četriem “Neftekhimik” komandas dalībniekiem bija pozitīvas Covid-19 analīzes.

Ņemot vērā notikušo, Somijas varasiestādes pasludināja visus “Jokerit” spēlētājus par kontaktpersonām, un tas nozīmē 14 dienu karantīnu. Tādējādi Helsinku komandai nācies atlikt piecu spēļu aizvadīšanu.

Šodien “Jokerit” nāca klajā ar paziņojumu, ka visai komandai pirmdien tika veiktas Covid-19 analīzes, un tās visas bijušas ar negatīvu rezultātu. Tomēr spēlētājiem joprojām jāievēro karantīna. “Jokerit” trešo gadu pārstāv vārtsargs Jānis Kalniņš. Viņš bija vārtos sezonas pirmajā uzvarā, kad Rīgā ar 3:1 tika pieveikts “Dinamo”.


, 2020-09-15 17:13, pirms 4 gadiem
Taču bija raksts, kā Ņižņikamskai nav covid, visi negatīvi. Kāpēc vēl ar vien Jokerit karantīnā???
, 2020-09-15 17:29, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Taču bija raksts, kā Ņižņikamskai nav covid, visi negatīvi. Kāpēc vēl ar vien Jokerit karantīnā???
Tāpēc, ka viņi ir Eiropā, nevis Mongolijā!
, 2020-09-15 17:29, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Taču bija raksts, kā Ņižņikamskai nav covid, visi negatīvi. Kāpēc vēl ar vien Jokerit karantīnā???
Utainie saka ka viņu armija,"nas tam ņetu"Doņeckā arī nav.
, 2020-09-15 18:29, pirms 4 gadiem
Kaut kāds bezsakars.
Somijā analīzes nebija, Ņižņikamskā negatīvas (it kā), Rīgā pozitīvas, un somiem karantīna...
, 2020-09-15 19:06, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tāpēc, ka viņi ir Eiropā, nevis Mongolijā!
Teikt jau var daudz ko, bet tatāri aizvakar spēlēja, nebija slimi, somiem arī analīzes negatīvās. Ja vīruss tik lipīgs, tad tik ciešā kontaktā spēlē kādam somam bija jābūt slimam. Tāpat arī no apkalpojošā personāla kādam jāsaslimst. Pamanījāt, kā neviens lielais portāls Latvijā par to neraksta. Dīvaina situācija, lai neteiktu vairāk.
, 2020-09-15 19:26, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Teikt jau var daudz ko, bet tatāri aizvakar spēlēja, nebija slimi, somiem arī analīzes negatīvās. Ja vīruss tik lipīgs, tad tik ciešā kontaktā spēlē kādam somam bija jābūt slimam. Tāpat arī no apkalpojošā personāla kādam jāsaslimst. Pamanījāt, kā neviens lielais portāls Latvijā par to neraksta. Dīvaina situācija, lai neteiktu vairāk.
neftehimik sezonu sāka ar 10 rezervistiem un treneri, ieskaitot galveno bija karantīnā (viens hospitalizēts). Tagad tik 12 dienas ir pagājusas.
pilnīgi ticami, ka kādi 4 vēl pēc tam covidu noķēra, no tiem nēsātajiem un Rīgā uzrādīja pozitīvu.
pārējais lirika. man nav ne jausmas kādus testus lieto Latvijā un kādus Mongolijā, pieļauju , ka ne vienādus.

pēc KHL oficāla info vēl 4 ir traumēto (kovida) sarakstā
https://www.khl.ru/clubs/neftekhimi...
, 2020-09-15 19:38, pirms 4 gadiem
mongoļiem ticēt, sevi necienīt!
, 2020-09-15 19:42, pirms 4 gadiem
3 kovida sarakstā uzbrucēji spēlēja Helsinkos!
par 4 aizsargu nezinu vai bija Helsinkos , bet laukumā nebija!
https://www.khl.ru/game/1045/872354...
, 2020-09-15 20:16, pirms 4 gadiem
Rīgā aizdomīgas anallīzes, ja Somi un Otreizejā pārbaudē arī visi krievi veseli! Būs atkal lētus testus sapirkuši
, 2020-09-15 20:44, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: 3 kovida sarakstā uzbrucēji spēlēja Helsinkos!
par 4 aizsargu nezinu vai bija Helsinkos , bet laukumā nebija!
https://www.khl.ru/game/1045/872354/protocol/
Nu lūk, tas jau gan par kaut ko liecina. Tiešām krievi būs samelojušies par negatīviem testiem. Un pēdējās spēles tieši pret Jokerit. Tāpat bija tracis medijos žurnālistiem jāceļ, ja tik bezkaunīgi melo. Bet viss klusi, kā vienmēr.
, 2020-09-15 21:23, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Nu lūk, tas jau gan par kaut ko liecina. Tiešām krievi būs samelojušies par negatīviem testiem. Un pēdējās spēles tieši pret Jokerit. Tāpat bija tracis medijos žurnālistiem jāceļ, ja tik bezkaunīgi melo. Bet viss klusi, kā vienmēr.
kam tas nah interesē, viņi jau prom no Latvijas. lai tajā moskovijā dara ko grib un kā grib. tik braucot uz Latviju, lai tik turpina pārbaudīt. tāpat kad ieradīsies ģinama un hkr no izbraukuma pa rusņu, lai pārbauda! ja ir kādam pozitīvs, visus karantīnā! galvenais, lai triperaini pa Latviju nevazājas!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.