Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Avangard" apmaksās piekautā reportiera ārstēšanos

"Avangard" apmaksās piekautā reportiera ārstēšanos
Foto: Aleksandrs Golovins / sport-express.ru

Balašihā aizvadītajā trešdienas mačā reportieris Aleksandrs Golovins pierakstīja Omskas "Avangard" līdzjutēju komentārus un tika piekauts. Latvijas hokeja izlases stūrmaņa Boba Hārtlija trenētais Sibīrijas klubs sola segt ārstēšanās izdevumus.

Sports.ru žurnālistam uzbruka "Avangard" fani. Pēc piekaušanas Aleksandrs Golovins publiskoja foto, kā arī nodarītā kaitējuma kopsavilkumu - roka nekustas, saplēsts apģērbs, pabojāts deguns.

Omskas kluba paziņojums: "Diemžēl mačs tika aptumšots ar nepatīkamu incidentu. Tagad negribas meklēt vainīgos, ar to jau nodarbojas policija. Teiksim vienu - mēs esam pret vardarbību, tāpēc vienmēr palīdzēsim cietušajiem. Klubs gatavs apmaksāt Aleksandra Golovina ārstēšanos. Lai viņš redzētu, kā Omskā mīl hokeju un pilsētas viesus, uzaicinām žurnālistu uz "Ziemas klasiku". Segsim visus ar lidošanu un dzīvošanu saistītos izdevumus. Nu un, protams, atkal gaidām Balašihā!"

Kā jau ziņots, Omskas arēnas neatbilstošā tehniskā stāvokļa dēļ "Avangard" mājas spēles jaunajā sezonā tiek aizvadītas Piemaskavas pilsētā Balašihā.

.
Izmantotie resursi:
sport-express.ru
hawk.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-09-16 20:22, pirms 6 gadiem
Nu, nēsājot krievijā tādu džemperi nav brīnums, ka dabuja pa seju.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.