Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" beidzot samaksājusi parādus par pagājušo sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lada" beidzot samaksājusi parādus par pagājušo sezonu
Edgars Masaļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Toljati "Lada" paziņojis, ka dienā, kad tiks nosaukts nākamās sezonas kalendārs, izdevies nomaksāt parādus spēlētājiem par pagājušo sezonu.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Toljati "Lada" pagājušajā sezonā izcīnīja 22 uzvaras 60 regulārās sezonas spēlēs un Austrumu konferences kopvērtējumā ar 69 punktiem ierindojās 13. vietā 14 komandu konkurencē. Čempionāta gaitā pie komandas, kas laika posmā no 8. septembra līdz 5. oktobrim piedzīvoja desmit zaudējumus pēc kārtas, stūres stājās latvietis Artis Ābols.

Viņam izdevās tikt pie piecu uzvaru sērijas un oktobra un novembra mijā gūt panākumus septiņās no astoņām spēlēm. Ziemassvētkos tika sagādāts viens no Kontinentālās hokeja līgas lielākajiem pārsteigumiem, viesos ar 2:1 uzvarot regulārā čempionāta labāko komandu Maskavas CSKA.

Toljati "Lada" pārstāvēja arī Latvijas valstsvienības vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš ātri izkaroja pirmā numura lomu un 38 spēlēs atvairīja 92,5% sāncenšu metienu, vidēji ielaižot 2,22 ripas un trīs reizes cietoksni nosargājot neskartu. Nākamajā sezonā vienību pārstāvēs vēl viens latvietis - bijušais Rīgas "Dinamo" kapteinis aizsargs Kristaps Sotnieks.

Šodien kluba mājaslapā izplatīts paziņojums, ka dzēsti parādi par darba algu spēlētājiem par pagājušo sezonu. Izteikta īpaša pateicība gan Samaras apgabala vadībai, gan arī gubernatoram Nikolajam Merkuškinam personīgi. 30. jūnijā Kontinentālā hokeja līga paziņoja, ka parādi ir deviņām komandām, bet "Lada" ģenerāldirektors Vladimirs Vdovins uzreiz apsolīja, ka tuvākajā laikā situācija tiks sakārtota.

Nākamajā sestdienā, 23. jūlijā, Toljati "Lada" pārbaudes spēlē Valmierā tiksies ar Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб "ЛАДА" (Тольятти)

     [+] [-]

, 2016-07-15 10:33, pirms 8 gadiem
stāsta, ka šī informācija esot nepatiesa: Перед хоккеистами "Лады" сохранились долги.... .

  +3 [+] [-]

, 2016-07-15 10:37, pirms 8 gadiem
O, šad tad kādā no kolhoza saimniecībām pat algu izmaksā.

     [+] [-]

, 2016-07-15 10:45, pirms 8 gadiem
Šitais atgādina kolhozu pirmsākumus, kad, uzreiz pēc kolektivizācijas, cilvēkiem arī par darbu algu nemaksāja. Vien retu reizi piešķīra nelielas izmaksas pāris rubļu apmērā prēmiju veidā. Starpība ar KHL tāda, ka no kolhoziem to pirmsākumos nevienam nebija atļaut aiziet.

     [+] [-]

, 2016-07-15 10:56, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Šitais atgādina kolhozu pirmsākumus, kad, uzreiz pēc kolektivizācijas, cilvēkiem arī par darbu algu nemaksāja. Vien retu reizi piešķīra nelielas izmaksas pāris rubļu apmērā prēmiju veidā. Starpība ar KHL tāda, ka no kolhoziem to pirmsākumos nevienam nebija atļaut aiziet.
Fetisovs: ''Iespējams, aizliegsim krieviem līdz...

     [+] [-]

, 2016-07-15 11:02, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Šitais atgādina kolhozu pirmsākumus, kad, uzreiz pēc kolektivizācijas, cilvēkiem arī par darbu algu nemaksāja. Vien retu reizi piešķīra nelielas izmaksas pāris rubļu apmērā prēmiju veidā. Starpība ar KHL tāda, ka no kolhoziem to pirmsākumos nevienam nebija atļaut aiziet.
starpība tikai tā, ka nabaga kolhoznieki pirmsākumos bieži vien palika kolhozam parādā, bet "nabaga" hokejisti laikā nesaņem kādu lieku miljonu.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-15 11:44, pirms 8 gadiem
Apollo gan vēsta pavisam ko citu:
Toljati «Lada» parādus varētu atdot vien rudens...

     [+] [-]

, 2016-07-15 11:46, pirms 8 gadiem
flipsider rakstīja: http://sportacentrs.com/hokejs/khl/05072016-fetisovs_izskatam_iespeju_aizliegt_krievi
Atņems jaunajiem vatņikiem pases, ka tas bija pie Staļina kolchozos.

  -3 [+] [-]

, 2016-07-15 12:04, pirms 8 gadiem
Skaidrs, ka KHL spēlētājiem nauda nav galvenais! Viņi ir sirdī hokejisti nevis biznesmeņi kā ŅHĻ.