Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Slovan" nav finansējuma, KHL gatavo divus sezonas kalendārus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Slovan" nav finansējuma, KHL gatavo divus sezonas kalendārus
Bratislavas "Slovan" viceprezidents Jurajs Širokijs jaunākais. Foto: Ivan Majersky / pravda.sk

Bratislavas "Slovan" šobrīd nav naudas, lai nākamajā sezonā startētu Kontinentālās hokeja līgā (KHL), tāpēc jaunās sezonas kalendārs tiek gatavots divos variantos - ar slovāku klubu un bez tā, šodien informē līgas preses dienests.

KHL paziņojums: "Līga kontaktējas ar "Slovan" par iespējām piedalīties nākamajā sezonā. Kluba viceprezidents Jurajs Širokijs jaunākais ne reizi vien informējis, ka varēs turpināt startēt KHL, jo investors tiks atrasts, tomēr tas nav noticis. Iepriekšējie sponsori bija gatavi turpināt finansēt komandu, taču ne samaksāt kluba parādus, kas radušies neefektīva menedžmenta dēļ. Kluba vadības dēļ izveidojušies parādi ir arī klupšanas akmens jaunu investoru piesaistīšanā. Šobrīd klubam nav finanšu, lai piedalītos nākamās sezonas KHL čempionātā. Līga konsultējas ar visiem procesa dalībniekiem, lai risinātu šo problēmu. Jaunās sezonas kalendārs tiek gatavots divos variantos - ar "Slovan" un bez."

Bratislavas "Slovan" spēlē KHL kopš 2012. gada, šajā laikā divas reizes izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs. Aizvadītajā sezonā slovāku vienība finišēja pēdējā vietā.

"Ja Rīga un "Slovan" neiesniegs finanšu garantijas līdz 30. aprīlim, tad nespēlēs KHL. Bet mēs redzam viņu sponsorus, tur nebūs problēmu," marta beigās teica KHL prezidents Dmitrijs Černišenko. Aprīļa beigās Slovākijas kluba viceprezidents paziņoja, ka atrasts investors, līdz ar to "Slovan" turpinās spēlēt KHL arī nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
rsport.ria.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2019-05-15 17:58, pirms 5 gadiem
Citiem vārdiem sakot - gāziniekiem drusku apnika, ka vietējie pārāk daudz "apgūst" iedotos līdzekļus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-05-15 18:23, pirms 5 gadiem
Bet vai tad dinamo čekistiem ir sponsori un nauda? Noteikti pliki kā baznīcas žurkas. Vienīgi bez slovākiem var iztikt, bet Latviju impērijā vajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-05-15 19:24, pirms 5 gadiem
Vot tā ir, ka visus čekistus patriec...
nav kas pa kremļa paklāju rāpo...

     [+] [-]

, 2019-05-15 20:12, pirms 5 gadiem
Toties ģinamkas kepkām nav pamata satraukumam. Kamēr čekists Savickis laizīs krievu pakaļas, tikmēr ģinamka būs.

     [+] [-]

, 2019-05-15 21:01, pirms 5 gadiem
Labi ka kāds kaut ko dara ne tikai muld! Atrodi kapitālistu naudu un nebūs jāņem čekistu.Jā,tie ir par gudriem un nedod. Tad jāsamierinās ar to kas dod,kaut gan viena un otra nav tīras. Miljoni no nekā nerodas...

     [+] [-]

, 2019-05-16 07:46, pirms 5 gadiem
uldis2014 rakstīja: Labi ka kāds kaut ko dara ne tikai muld! Atrodi kapitālistu naudu un nebūs jāņem čekistu.Jā,tie ir par gudriem un nedod. Tad jāsamierinās ar to kas dod,kaut gan viena un otra nav tīras. Miljoni no nekā nerodas...
Neviens sevi cienošs rietumu biznesmenis nenāks ar savu naudu ''naudas mazgātuvē'', kāds ir šis čekistu projekts zem nosaukuma KHL.
Varbūt Tu mums pastāstīsi kāda un cik ir kaut viena KHL kluba peļņa?

     [+] [-]

, 2019-05-16 13:59, pirms 5 gadiem
Ja spēlē naudas dēļ,tad lai brauc uz Ameriku. Protams,Latvijai savi hokejisti būtu jāatbalsta lai nebūtu vajadzīgs citu valstu atbalsts. Tā kā te katrs rūpējas par sevi,tad patīkami ka Savickis kaut ko spēj.Klubu peļņu nezinu un negribu zināt,galvenais,lai ir kur savējos skatīties. Kāda jēga man skatītie NHL salasītos no pasaules valstīm,vienalga cik viņi saņem. Brīnums,ka kanādieši un amerikāņi šīs spēles skatās. Arī neviens rietumu biznesmenis nav tīrs. Labi,šodien jāuzvar Čehija-tas ir galvenais...