Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs trenēs Maskavas "Dynamo" arī nākamsezon; par Indraši vēl nav zināms

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krikunovs trenēs Maskavas "Dynamo" arī nākamsezon; par Indraši vēl nav zināms
Miks Indrašis, Vadims Šipačovs un galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Foto: hcdinamo.by

Mika Indraša pārstāvētā kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs (Krievija) vadīs šo komandu arī KHL nākamajā sezonā.

Kluba ģenerāldirektors Jevgeņijs Krovopuskovs: "Šodien mēs ar Vladimiru Krikunovu parakstījām jaunu līgumu uz vienu gadu. Kluba vadību pilnībā apmierināja aizvadītajā čempionātā parādītā spēle un rezultāti. Tagad mēs kopā ar Krikunovu aktīvi strādājam pie sastāva komplektēšanas."

2018. gada oktobrī Krikunovs atgriezās pie "Dynamo" stūres. Pērnā gada pavasara izslēgšanas spēļu otrajā kārtā "dinamieši" piekāpās Maskavas CSKA, kas pēcāk izcīnīja KHL galveno trofeju. 2020. gada Gagarina kausa izcīņas startā Krikunova vienība pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Spartak", kur nodarbināti latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona noslēdzās priekšlaicīgi. Tobrīd tika lēsts, ka Krikunovs turpinās trenēt šo vienību.

Kā jau ziņots, "Dynamo" latviešu uzbrucējs Miks Indrašis vēlas palikt šajā komandā arī uz nākamo sezonu.

Šobrīd vēl nav zināms, vai Indraša līgums tiks pagarināts. "Līdz 30. aprīlim mēs plānojam paziņot par līgumu pagarināšanu ar virkni spēlētāju, bet pēc pāreju loga atvēršanas līdzjutēji varēs sagaidīt ziņas par komandas jaunpienācējiem," informē Maskavas kluba ģenerāldirektors.

Izmantotie resursi:
dynamo.ru

     [+] [-]

, 2020-04-15 18:07, pirms 4 gadiem
Indrašim būs jāmeklē jauns klubs, manuprāt, šajos laikos nav tas labākais variants.

     [+] [-]

, 2020-04-16 11:33, pirms 4 gadiem
ne kur nav tik labi ka majas musu DINAMO