Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krikunovs: "Meklējam uzbrucējus, ar kuriem varētu spēlēt Indrašis"

Krikunovs: "Meklējam uzbrucējus, ar kuriem varētu spēlēt Indrašis"
Miks Indrašis, Vadims Šipačovs un galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs (69) atklāj, ka tiek meklēts pastiprinājums uz nākamo sezonu, tostarp jāizveido virknējums ar latviešu uzbrucēju Miku Indraši.

Oktobra sākumā krievu hokeja speciālists kļuva par Maskavas "Dynamo" galveno treneri. Krikunova trenētā vienība iekļuva Gagarina kausa izcīņā - pirmās kārtas sērijā pieveica latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" (4-2), bet Rietumu konferences pusfinālā piekāpās Maskavas CSKA (1-4).

Latvijā dzīvo arī Oļegs Znaroks, ar viņu tikāties, kad bijāt bez darba? "Jā, Oļegs ir mans kaimiņš. Jūrmalā es dzīvoju pie jūras, bet viņš tuvāk centram. Iespēju robežās cenšamies saredzēties," informē Vladimirs Krikunovs, kurš 1976.-1982. gadā bija Rīgas "Dinamo" spēlētājs, viņam joprojām ir māja Latvijas galvaspilsētā.

Kā izdevās atdzīvināt Šipačova un Kagarļicka saikni Maskavas klubā? "Tas ir vesels stāsts. Pietiekami ilgi neizdevās izveidot pirmo triecienmaiņu. Šipačovam un Kagarļickim sākumā pielikām klāt Tarasovu, bet viņš guva traumu. Pēc tam tajā virknējumā mēģinājām Aleksejevu, taču atkal savainojums. Galu galā palaidām tur Indraši, tad trijnieks sāka labi spēlēt," rezumē galvenais treneris.

Kādas pozīcijas komandā gatavojaties pastiprināt? "Mums vajadzīga laba otrā maiņa, kas nāks pēc Vadima Šipačova virknējuma. Visticamāk, tā būs leģionāru. Meklējam centra uzbrucēju un kreiso malējo, ar kuriem pa labi varētu spēlēt Miks Indrašis. Bez tam vajadzīgi aizsargi."

Atgādinām, ka aizvadītās regulārās sezonas 55 mačos Maskavas "Dynamo" latviešu uzbrucējs Miks Indrašis sakrāja 31 (16+15), savukārt 11 izslēgšanas spēlēs tika pie 5 (1+4) rezultativitātes punktiem.

Kā jau ziņots, marta beigās "Dynamo" pagarināja līgumu ar Krikunovu uz nākamo sezonu. Kontrakts vēl jāapstiprina kluba augstākajai vadībai (tāpēc nebija paziņojuma kluba mājas lapā) - tā vairāk ir formalitāte, jo līdz šim šādi līgumi vienmēr tikuši akceptēti. Attiecīgā sēde notiks aprīlī.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2019-04-15 18:33, pirms 5 gadiem
Who is mister KrikunKovs?
, 2019-04-15 21:30, pirms 5 gadiem
MD jauns treneris?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.