Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sorokins, Paņins, Azevedu, Kravcovs – Gagarina kausa pirmās kārtas labākie

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sorokins, Paņins, Azevedu, Kravcovs – Gagarina kausa pirmās kārtas labākie
Iļja Sorokins
Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi Gagarina kausa izslēgšanas spēļu pirmās kārtas labākos hokejistus, un atzinība tikusi Iļjam Sorokinam, Grigorijam Paņinam, Džastinam Azevedu un Vitālijam Kravcovam.

Par labāko vārtsargu atzīts Iļja Sorokins no Maskavas CSKA, kurš sērijā pret "Spartak" palīdzēja komandai izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas, vārtus ielaižot tikai vienā mačā. Tādējādi Sorokins tika galā ar 98,80% pretinieku metienu un vidēji ielaida 0,25 ripas spēlē, abos rādītājos ieņemot pirmo vietu. Sorokina sausā sērija sasniedza 177:02 minūšu atzīmi.

Ufas "Salavat Yulaev" pārstāvis Grigorijs Paņins atzīts par labāko aizsargu. Sērijā pret Omskas "Avangard", kas vakar noslēdzās septītās spēles pagarinājumā, viņš izcēlās ar trim gūtajiem vārtiem, aizsargu vidū esot līderis. Tāpat viņa kontā divas rezultatīvas piespēles. Paņins sēriju pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +4, izdarīja 15 metienus pa vārtiem un izpildīja 21 spēka paņēmienu.

Atzinību kā labākais uzbrucējs saņēmis kanādietis Džastins Azevedu no Kazaņas "Ak Bars", kurš piecās spēlēs pret Habarovskas "Amur" guva trīs vārtus, un visi kļuva par uzvaras vārtiem konkrētajā cīņā. Tāpat Azevedu izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Savukārt par labāko jauno spēlētāju atzīts Čeļabinskas "Traktor" uzbrucējs Vitālijs Kravcovs, kurš piecās cīņās pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" guva četrus vārtus, un viņa iemestās ripas atnesa komandai uzvaru pirmajā un trešajā spēlē. Turklāt trešajā mačā 18 gadus vecais uzbrucējs izcēlās ar diviem vārtiem. Viņa kontā sērijas laikā arī rezultatīva piespēle. Kravcovs vidēji uz ledus pavadīja 12:31 minūti un izdarīja 21 metienu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/03/15/...

     [+] [-]

, 2018-03-16 00:26, pirms 6 gadiem
Oļegs joprojām vēl mauc? :O