Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" pārliecinošs sniegums un sestā uzvara pēdējās septiņās spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hārtlija "Avangard" pārliecinošs sniegums un sestā uzvara pēdējās septiņās spēlēs
Omskas "Avangard" gūst vārtus. Foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences līderei Kazaņas "Ak Bars" neatlaidīgi turpina tuvoties Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas izdarīja par 20 metieniem vairāk (41:21) un ar 5:2 viesos sakāva Vladivostokas "Admiral".

Abas komandas šogad jau tikās Balašihā, "Avangard" vienībai izcīnot panākumu ar 4:1. Šodien rezultātu atklāja "Admiral" vienība, vienu no Vladivostokas retajām iespējām izceltie izmantojot Aleksejam Drobinam. Vladivostokas vienība vadībā atradās līdz otrā perioda sākuma daļai - tad "Avangard" ar Valentīna Pjanova un Alekseja Potapova palīdzību spēja pārņemt vadības grožus pati - 2:1.

Lai gan iniciatīva bija pārgājusi viesu pusē, tomēr cīņas vidusdaļā mājinieki pēc mazākuma izturēšanas nopelnīja iespēju izpildīt bullīti. To meistarīgi izpildīja slovāks Martins Bakošs, izraidot ripu cauri Emila Garipova kājsargiem (2:2). Otrā perioda beigās gan Sergejs Širokovs ar vairākumā izpildītu metienu no zilās līnijas atguva pārsvaru viesiem - 3:2.

Visu "pa plauktiņiem" "Avangard" salika noslēdzošajās 20 minūtēs, Denisam Zernovam un bijušajam Rīgas "Dinamo" snaiperim Brendonam Makmilanam nokārtojot uzvaru ar 5:2. "Avangard" pēc sestās uzvaras gūšanas pēdējās septiņās spēlēs ar kopumā 48 mačos iekrātiem 66 punktiem kazaņiešiem pietuvojusies līdz divu punktu attālumam. "Ak Bars" gan ir aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Savukārt "Admiral"ar 46 cīņās nopelnītiem 49 punktiem Austrumos ir devītā, saglabājot ļoti labas izredzes pacīnīties par atgriešanos izslēgšanas spēlēs.

     [+] [-]

, 2020-01-15 16:30, pirms 4 gadiem
McMillans Omskā skatos baigi labi ir iejuties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja