Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam pirmais punkts mēneša laikā, Znaroka SKA piektā uzvara pēc kārtas

Agris Suveizda

Daugaviņam pirmais punkts mēneša laikā, Znaroka SKA piektā uzvara pēc kārtas
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā sešu uzvaru sērija pārtrūka Pētera Skudras, Ģirta Ankipāna un Normunda Siliņa trenētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas izbraukumā divreiz nenosargāja vadību un pagarinājumā piekāpās Austrumu konferences līderei Magņitogorskas "Metallurg" (2:3), kas svinēja sesto panākumu septiņu maču laikā.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rezultātu atklāja ceturtajā minūtē, kad latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš uzbrukuma zonā piespēlēja Bobijam Batleram, kurš tālāk aizlslidoja aiz vārtiem un uz zilo līniju piespēlēja Grigorijam Želdakovam, kurš ar spēcīgu metienu pārspēja Iļju Samsonovu (1:0). Jau pēc četrām minūtēm Tommi Santala realizēja vairākumu (1:1), 39. minūtē Daniss Zaripovs vēlreiz atjaunoja neizšķirtu (2:2), bet uzvaras vārtus 63. minūtē guva Kriss Lī (3:2).

Kaspars Daugaviņš kopā ar Batleru un Dmitriju Sjominu spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā un uz ledus pavadīja 15 minūtes un vienu sekundi. Daugaviņa rēķinā rezultatīva piespēle, divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un uzvarēti divi no pieciem iemetieniem (40,0%). Šosezon Daugaviņš 40 spēlēs sakrājis 26 (7+19) punktus, iepriekšējo punktu nopelnot 6. decembrī pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" (4:2).

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 95 punktiem 50 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, atpaliekot tikai no grandiem Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA un par četriem punktiem apsteidzot Jaroslavļas "Lokomotiv". Magņitogorskas "Metallurg" ar 107 punktiem 50 spēlēs ir Austrumu konferences līdere un par 11 punktiem apsteidz savu nākamo pretinieci Omskas "Avangard".

Piekto uzvaru izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 6:2 sakāva Novosibirskas "Sibir". Jevgeņijs Dadonovs jau 58. sekundē vadībā izvirzīja SKA, taču otrās trešdaļas vidū jau bija "Sibir" (2:1). Mājinieki gan ļoti ātri atguvās - Viktors Tihonovs pēc 42 sekundēm panāca izlīdzinājumu (2:2), bet vēl pēc 34 sekundēm Ņiita Gusevs atguva vadību (3:2). SKA ar 118 punktiem 50 spēlēs ir līgas līdere, CSKA apsteidzot par četriem punktiem.

KHL spēļu rezultāti:

SpēleRez
Traktor – Spartak3:2
Metallurg Mg – Torpedo3:2 P
Severstal – Metallurg Nk3:0
SKA – Sibir6:2
Slovan – Yugra18:30

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-15 19:02, pirms 7 gadiem
Tad uzvaru nesosie peecspeeles metieni neskaitaas kaa punkti?