Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis atkal piespēlē, palīdzot Maskavai uzvarēt

Ints Megnis
Ints Megnis

Indrašis atkal piespēlē, palīdzot Maskavai uzvarēt
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis ceturtdien otrajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē tika pie rezultatīvas piespēles, palīdzot Maskavas "Dynamo" komandai savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā apspēlēt Astanas "Baris".

Indrašis otrdien aizvadīja pirmo KHL spēli kopš 19. oktobra un arī tajā tika pie piespēles, ceturtdienas mačā to jau padarot par sēriju - otrās trešdaļas beigās viņš piedalījās vārtu guvumā, kurā precīzi meta Igors Poligalovs, tobrīd panākot 2:2. Uzvaras vārtus mājinieki iemeta pēc 23 sekundēm pagarinājumā, kad precīzs bija Dmitrijs Jaškins.

Indrašis uz ledus bija tieši 16 minūtes, izceļoties ar vienu spēka paņēmienu. Šosezon viņš 20 KHL spēlēs ticis pie četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Desmit uzvaru sēriju ceturtdien pārtrauca Ņižņekamskas "Neftekhimik" komanda, kas viesos ar 3:6 (0:3, 0:3, 3:0) kapitulēja Jaroslavļas "Lokomotiv", cīņas laikā nokļūstot iedzinējos pat ar 0:6. Pie panākuma tika Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard", kas viesos ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) droši apspēlēja Čerepovecas "Severstal", kamēr Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuras treneru kolektīvā strādā Sandis Ozoliņš, ar 6:2 (1:1, 2:1, 3:0), apspēlēja Novosibirskas "Sibir".

SpēleRez.
Ak Bars - Traktor4:1
Lokomotiv - Neftekhimik6:3
Severstal - Avangard1:5
Torpedo - Sibir6:2
Dynamo Msk. - Baris3:2 (pag.)
CSKA - Salavat Yulaev2:5
Dinamo R. - Spartak3:1