Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šipačovs atgriežas ar vārtiem un uzvaru pār Bārtuli, Kuldam lielākais spēles laiks komandā

Šipačovs atgriežas ar vārtiem un uzvaru pār Bārtuli, Kuldam lielākais spēles laiks komandā
Vadims Šipačovs
Foto: Reuters / Scanpix

Pie kārtējās uzvaras Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien tika turnīrā dominējošā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, kas viesos ar 2:0 apspēlēja Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas "Admiral".

30 gadus vecais Šipačovs sezonu sāka Vegasas "Golden Knights" vienībā Nacionālajā hokeja līgā (NHL), taču vīlās kluba attieksmē un pārtrauca līgumu ar organizāciju. Uzbrucējs nolēma atgriezties SKA, kur aizvadīja iepriekšējās četras sezonas. Šodien savā pirmajā spēlē pēc atgriešanās komandā Šipačovs jau otrās trešdaļas sākumā cauršāva "Admiral" aizsardzības mūri, izvirzot vadībā SKA. Lai gan viesiem piederēja milzīgs pārsvars, rezultātu dubultot neizdevās līdz pat mača izskaņai. Brīdī, kad Ivans Naļimovs pameta vārtus, dodot vietu vēl vienam laukuma spēlētājam, Jarno Koskiranta pielika punktu uzvarai - 2:0.

Oskars Bārtulis "Admiral" rindās uz ledus bija nepilnas 22 minūtes, veica trīs metienus pa vārtiem un divas reizes bloķēja metienus. SKA izcīnīja otro panākumu pēc kārtas un 30. uzvaru 33 aizvadītajās spēlēs kopumā. Ceturtdien izbraukumu tūre tiks turpināta Habarovskā, tiekoties ar vietējo "Amur". "Admiral", kas iepriekš bija izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, nākamo maču aizvadīs ceturtdien, mājās uzņemot Maskavas "Dynamo".

Tikai trešo uzvaru pēdējās desmit spēlēs izcīnīja Maskavas "Dynamo", kas bez savainotā Mārtiņa Karsuma desmit minūtes līdz pamatlaika beigām izlaida vadību, tomēr bullīšos apspēlēja "Kunlun" (2:1), kurai tā bija jau 11. neveiksme pēdējās 13 cīņās. Artūrs Kulda kopā ar Ņikitu Hļistovu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un uz ledus pavadīja 25 minūtes un 16 sekundes (lielākais spēles laiks komandā), tostarp astoņas minūtes un 24 sekundes nevienādos sastāvos. Kuldas rēķinā arī divi metieni pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens.

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...


, 2017-11-14 14:49, pirms 6 gadiem
Krasavella! Žel ka RD tada limeņa uzbruceja nav Un nebūs
, 2017-11-14 15:11, pirms 6 gadiem
Šipačovs bija nekāds. Knapi kājas vilka. Nav brīnums, ka nespēja iekļūt Vegasas sastāvā. Gols - tur pat Pavlovs iemestu
, 2017-11-14 15:41, pirms 6 gadiem
Nu, redzi, savā līmenī Šcipa arī spēlē - no AHL atgriezās AHL līmeņa līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-11-14 16:37, pirms 6 gadiem
kolhozņiks atgriezies savā līmenī,nhl līmeni nepavilka
, 2017-11-14 16:50, pirms 6 gadiem
cukurs rakstīja: Šipačovs bija nekāds. Knapi kājas vilka. Nav brīnums, ka nespēja iekļūt Vegasas sastāvā. Gols - tur pat Pavlovs iemestu
Nu nu, ja nesaproti, tad labāk neizsakies! Tik tehniski pieņemt ripu, apstrādāt.....galīgi nebij vieglākais gols!
, 2017-11-14 17:12, pirms 6 gadiem
Tak...
Sieva neizskatīja nekādus citus variantus kā Las Vegas...
Aizbrauca, lai dzīvotu Las Vegasā... bet te... sūta uz kaut kādu Čikāgu...
Protams, ka jābrauc mājās...
, 2017-11-14 17:22, pirms 6 gadiem
Nesaprotu, kas viņš tāds ir, ka pelnījis tādu letiņu uzmanību? Tagad par katru viņa golu būs atsevišķs raksts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-11-14 18:13, pirms 6 gadiem
KHL limenis > HNL limenis, paskaties cik krievu hokkeisti top 20 NHL, var izlasi savakt, bet KHLa viņi neko tadu paradit nevareja
, 2017-11-14 18:36, pirms 6 gadiem
erikxxl rakstīja: KHL limenis > HNL limenis, paskaties cik krievu hokkeisti top 20 NHL, var izlasi savakt, bet KHLa viņi neko tadu paradit nevareja
O jā, labākie kanādiši arī visi atbrauc uz KHL, HNL paliek tikai pārpalikumi Zviedriem arī no bērnības lielākais sapnis ir izsisties līdz KHL Un jā, arī krievi tikai viduvējības uz NHL aizbrauc.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.