Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Džonnijs

Rīgas "Dinamo" pret Vladivastokas "Admiral", CSKA pret Amur un citas spēles šodien

Rīgas "Dinamo" pret Vladivastokas "Admiral", CSKA pret Amur un citas spēles šodien
Līnuss Videls ar komandas biedriem. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālajā hokeja līgā, šodien jeb 2018. Gada 14. Oktobrī, tiks aizvadītas astoņas regulārās sezonas spēle un šodien savu mājas spēli aizvadīs arī pašmāju klubs Rīgas "Dinamo", kura spēkosies ar tālo austrumu ciemiņiem - Vladivastokas "Admiral".

Šodien trijos pēcpusdienā tiks aizvadīta spēle pret vēl neuzvarējošo Jeketerinburgas "Avtomobilist", kura spēkosies ar Salavat Yulaev. Kā zināms, Avtomobilist ir aizvadījuši 17 spēles, kurā nevienu reizi vel nav piekāpušies un lēnām jau pietuvojas Sankpēterburgas "SKA" rekordam, kuri uzvarēja 20 spēles pēc kārtas.

Tikmēr klubs no Ufas, Salavat Yulaev piecās spēlēs uzvarēja četras reizes un vienu reizi piekāpās Maskavas "CSKA" klubam ar rezultātu 1:2. Taču Ufa apturēja arī Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" vienību, kur ar 3:2 mājās uzvaras ripu iemeta Vjačeslavs Soloduhins.

Vēl trijos pēcpusdienā būs spēle starp Magņitagorskas "Metallurg" un Kontinentālās Hokeja Līgas pastarīti Novisibirskas "Sibir", kura uzvarēja arī mūsu pašmāju klubu Rīgas "Dinamo". Taču pēc tam piekāpās Bratislavas Slovan un Avtomobilist komandai.

Tikmēr Magņitagorska pēdējās piecās spēlēs uzvarēja četrus no piecām spēlēm. Uzvarot Habārovskas "Amur", Vladivastokas "Admiral", Pekinas Kuņluņ "Red Star" un Jarosļavas "Lokomotiv".

Tikmēr piecos vakarā, savu māju spēļu sēriju turpinās Maskavas "CSKA" klubs, kas aizvadīs spēli pret mūsu nākamo pretinieku Habārovskas "Amur". Habārovska pēdējās piecas spēles aizvadīja arī bēdīgi, vienu spēli uzvarot piecās spēlēs.

Taču Maskavas "CSKA" kā jau minēju iepriekš, uzvarēja visas piecas iepriekšējās spēles.

Šodienas spēles:

Avtomobilist - Salavat Yulaev 15:00
Magņitagorska - Sibir 15:00
CSKA - Amur 17:00
Dinamo Minsk - Severstaļ 17:00
Dinamo Rīga - Admiral 17:00
Avangard - Barys 17:30
Dynamo Maskava - Lokomotiv 17:30
Slovan - Kuņluņ 18:00


Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.