Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Avtomobilist" jau 18. uzvara pēc kārtas, Rēdliha "Kunlun" pēdējās sekundēs izglābj punktu

"Avtomobilist" jau 18. uzvara pēc kārtas, Rēdliha "Kunlun" pēdējās sekundēs izglābj punktu
Jekaterinburgas "Avtomobilist" svin gūtos vārtus. Foto: hc-avto.ru

Kontinentālajā hokeja līgā šovakar spēlēja virkne Latvijas leģionāru – Krišjānis Rēdlihs, Artūrs Kulda un Miks Indrašis.

Jau 18. uzvaru 18 spēlēs izcīnīja līgas līdere Jekaterinburgas "Avtomobilit", kurai mājās pret Ufas "Salavat Yulaev" pietika tikai ar vienu precīzu metienu (1:0). Vienīgos vārtus devītajā minūtē guva Jevgeņijs Gračovs. Līgas rekords pieder Sanktpēterburgas SKA, kas savulaik izcīnīja 20 panākumus pēc kārtas. 16 no 18 uzvarām "Avtomobilist" ir guvusi pamatlaikā. Otrajā vietā Austrumu konferencē nostiprinājās Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard", kas trīsreiz nenosargāja vadību, tomēr pēdējās desmit minūtēs apspēlēja Astanas "Barys" (5:3). Omska pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Punktu izbraukumā izglāba Pekinas "Kunlun Red Star", kas 14 sekundes līdz pamatlaika beigām ar rikošeta palīdzību izrāva neizšķirtu pret Bratislavas "Slovan" (3:3). Pagarinājumā gan pārāki bija mājinieki, kuri svinēja trešo uzvaru pēc kārtas (4:3) un pārtrauca viesu divu uzvaru minisēriju. Krišjānis Rēdlihs kopā ar Tomāšu Kundrāteku spēlēja otrajā aizsargu pārī un uz ledus bija 21 minūti un desmit sekundes.

Tikai otro uzvaru astoņās spēlēs izcīnīja Čerepovecas "Severstal", kas viesos atspēlējās un pagarinājumā ar 2:1 pieveica Minskas "Dinamo", sagādājot pretiniekiem sesto neveiksmi pēc kārtas. Artūrs Kulda kopā ar Denisu Kuļašu spēlēja pirmajā aizsargu pārī un uz ledus bija 16 minūtes un 36 sekundes, izdarot vienu metienu, izpildot vienu spēka paņēmienu un bloķējot vienu metienu.

Septīto zaudējumu deviņās spēlēs piedzīvoja Maskavas "Dynamo", kas mājās ar 0:3 kapitulēja Jaroslavļas "Lokomotiv", kurai tas bija piektais panākums pēc kārtas. Miks Indrašis kopā ar Andreju Aleksejevu un Aleksandru Petuņinu bija otrajā virknējumā un uz ledus pavadīja 12 minūtes un 53 sekundes.

SpēleRez
Metallurg Mg – Sibir0:2
Avtomobilist – Salavat Yulaev1:0
CSKA – Amur5:0
Dinamo Mn – Severstal1:2 P
Dinamo R – Admiral2:0
Avangard – Barys4:3
Dynamo M – Lokomotiv0:3
Slovan – Kunlun4:3 P

Izmantotie resursi:
https://text.khl.ru/text/70436.html
https://text.khl.ru/text/70430.html


, 2018-10-14 22:04, pirms 5 gadiem
Maskavas dinamo-ļoti drausmīgi izskatas priekś sastāva esošā.
, 2018-10-14 22:50, pirms 5 gadiem
Avtomobilista rādītais sniegums un rezultāts pat laban ir (ja var salīdzināt) kā Leičesteras sity uzvara premjerlīgā Futbolā. Fantastika! redzēs cik ilgi turēs ....
, 2018-10-15 07:41, pirms 5 gadiem
Āris Vg.2 rakstīja: Avtomobilista rādītais sniegums un rezultāts pat laban ir (ja var salīdzināt) kā Leičesteras sity uzvara premjerlīgā Futbolā. Fantastika! redzēs cik ilgi turēs ....
Nākamā spēle viņiem būs grautiņš pamatīgs, ar Barys jāspēlē, kuri turēja līdzīgs ar līdzīgu visu spēli ar Avangard
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.