Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" nesavalda Umarku, Daugaviņš bez punktiem

"Torpedo" nesavalda Umarku, Daugaviņš bez punktiem
Kaspars Daugaviņš
Foto: http://www.hctorpedo.ru

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvoja Kaspara Daugaviņa "Torpedo", kas piekāpās "Salavat Yulaev" ar 1:2.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas ‘’Torpedo’’ viesojās Ufā pie ‘’Salavat Yulaev’’. Septītajā minūtē viesi izvirzījās vadībā – Jurijs Sergijenko ar metienu no tālās distances pārspēja Benu Skrivensu – 0:1. Nākamos vārtus skatītājiem bija jāgaida ilgi, un viņi sagaidīja uzreiz divus golus divarpus minūšu laikā – sākumā Linuss Umarks ar piespēli no aizvārtes atrada Jonasu Kempainenu, kurš viegli pārspēja Ivanu Lisutinu – 1:1, bet trīs minūtes līdz pamatlaika beigām tas pats Umarks pārtvera ripu uzbrukuma zonā, izskrēja pret vārtsargu un eleganti viņu apspēlēja – 2:1. Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 18:53 minūtes, kas ir lielākas spēles laiks starp uzbrucējiem, izdarīja vienu metienu vārtu virzienā, bloķēja vienu metienu, uzvarēja divus iemetienus no septiņiem, ka arī nopelnīja divas soda minūtes. Desmit sezonas spēlēs uzbrucējs guvis vienus vārtus, atdevis četras piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Citās spēlēs Kazaņas ‘’Ak Bars’’ tikai papildlaikā salauza Čerepovecas ‘’Severstal’’ pretestību pateicoties Roba Klinkhamera un Antona Landera izspēlei līdz tukšiem vārtiem – 2:1, Ņižņekamskas ‘’Neftekhimik’’ pieveica Maskavas ‘’Spartak’’ ar 2:1, bet Rīgas ‘’Dinamo’’ piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties ‘’Sochi’’ ar 1:4.

KHL spēles, 14. septembris

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev – Torpedo2:1
Ak Bars – Severstal2:1 PL
Neftekhimik – Spartak2:1
Sochi – Dinamo (Rīga)5:1

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...