Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Situācija Kazahstānā piespiež "Barys" atcelt Prezidenta kausa izcīņu

Rolands Eliņš

Situācija Kazahstānā piespiež "Barys" atcelt Prezidenta kausa izcīņu
Foto: Hcbarys.kz

KHL komanda „Barys” paziņojusi, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu dēļ gatavošanos jaunajai sezonai varēs uzsākt tikai trešajā augustā, turklāt nācies arī atcelt starptautisko turnīru, kas ierasti notiek pirms KHL sezonas sākuma.

Kazahstānā šodien valsts premjerministrs Askars Mamins izsludināja jaunu termiņu noteiktajiem drošības pasākumiem un ierobežojumiem, kas ieviesti koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tie būs spēkā vismaz līdz otrajam augustam.

Attiecīgi šajā valstī bāzētais KHL klubs „Barys” paziņojis, ka pārceļ savu treniņnometnes sākumu uz trešo augustu. Kazahstāna augusta sākumā parasti uzņem Prezidenta kausu, starptautisku pirmssezonas turnīru, taču šogad tas ticis atcelts.

Kazahstānā joprojām ir novērojama Covid-19 izplatība. Aizvadītajā diennaktī šajā valstī fiksēti 1856 saslimšanas gadījumi, kas saskaņā ar Pasaules veselības organizācijas publicētajiem datiem ir trešais lielākais saslimšanas gadījumu skaits Eiropā – vairāk ir tikai Spānijai (2045) un Krievijai (6248).

Izmantotie resursi:
https://www.hcbarys.kz/news/item/st...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-14 22:00, pirms 4 gadiem
Eliņ, izmēri temperatūru! Kopš kura laika Kazahstāna ir Eiropā?!

     [+] [-]

, 2020-07-14 22:44, pirms 4 gadiem
Savickis ir gudrs...
Nafig komplektēt komandu, ja nav zināms vai sezonā sāksies...

     [+] [-]

, 2020-07-14 22:46, pirms 4 gadiem
... un vai Dina tur vispār tix...
😎🌽😎