Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Džonnijs

Miele atgriežas "Torpedo", Abergs papildina "Traktor" uzbrukumu

Miele atgriežas "Torpedo", Abergs papildina "Traktor" uzbrukumu
Sandis Ozoliņš un "Torpedo" galvenais treneris Deivids Nemirovskis. Foto: Grigorijs Sokolovs / Boriss Tepļickis / HC Torpedo

Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) klubi paziņojuši par jauniem papildinājumiem tās klubos. Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā atgriezās Amerikāņu uzbrucējs Andy Miele, kamēr Čeļabinskas "Traktor" komanda uz vienu sezonu piesaistīja zviedru uzbrucēju Pontusu Abergu.

32 gadu vecais Amerikāņu centra uzbrucējs Andy Miele pagaišo sezonu aizvadīja Amerikas Hokeja Līgā (AHL). Miele pārstāvēja Tūsonas „Roadrunners” komandu un sezonu noslēdza spēlējot 58 regulārās sezonas spēles kurā spēja sakrāt 48 rezultatīvitātes punktus, gūstot 15 vārtus un atdodot 33 rezultatīvas piespēles.

Uz Amerikas Hokeja Līgas (AHL) klubu Miele pārcēlās pēc savas pirmās debijas Kontinentālajā Hokeja Līgā, kur arī pārstāvēja savu jauno nākamās sezonas klubu Ņižņijnovgorodas "Torpedo". 2018./2019. gada sezonā viņš spēlēja 61 regulārās sezonas spēli kurā sakrāja 32 (16+16) punktus.

Tikmēr Čeļabinskas "Traktor" jaunpienācējs zviedrs Pontus Abergs iepriekšējās sešas sezonas aizvadīja Amerikas Hokeja Līgā (AHL) pārstāvot dažādas komandas, kā arī daudzas spēles aizvadīja Nacionālajā Hokeja Līgā (NHL). Abergs pagaišo sezonu pārstāvēja Toronto "Marlies" komandu, kā arī piecas spēles aizvadīja Toronto "Maple Leafs" un izcēlās ar vienu rezultatīvi piespēli.

Toronto "Marlies" rindā Abergs aizvadīja 55 regulārās sezonas spēles un sakrāja 44 (20+24) punktus.Iepriekš zviedru uzbrucējs Nacionālajā Hokeja Līgā pārstāvēja tādas komandas kā Minesotas "Wild", Anaheimas "Ducks", Edmontonas "Oilers" un Našvilas "Predators". Veiksmīgākā komanda NHL zviedram bija pārstāvot "Oilers" klubu. 16 spēlēs viņš sakrāja 8 (2+6) punktus.

Izmantotie resursi:
Энди Миле возвращается в "Торпедо"! »...
https://hctraktor.org/media/news/?i...


, 2020-07-14 11:20, pirms 4 gadiem
džoņa insaids!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.