Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Daugaviņš, Karsums un Vītoliņš sāk gatavoties KHL astotajai sezonai

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dynamo" vakar sāka gatavoties jaunajai sezonai. Krievijas galvaspilsētas vienībā pagājušajā sezonā bija nodarbināti ne tikai divi latviešu uzbrucēji (Mārtiņš Karsums, Kaspars Daugaviņš), bet arī vēl pieci mūsu pilsoņi (Harijs Vītoliņš, Viktors Ignatjevs, Jurijs Ždanovs, Boriss Lavrenovs, Aleksandrs Šiškovičs) un kādreizējais Latvijas izlases kapteinis Oļegs Znaroks. Mūsu hokeja cilvēki lielā skaitā tur būs arī KHL astotajā sezonā.

Foto: dynamo.ru
Aleksandrs Safonovs, championat.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-14 20:54, pirms 9 gadiem
Kaids varbyut zyna voi ari nuokomū sezonu O.Znaroks ari byus Dynamo komandas konsultants??
, 2015-07-14 22:24, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Kaids varbyut zyna voi ari nuokomū sezonu O.Znaroks ari byus Dynamo komandas konsultants??
Oficiāli - nē. Bet tas neliegs viņam ienākt komandas ģērbtuvē un sniegt padomus.
, 2015-07-16 15:30, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Veči trenējas kā velli! Arī traumu nomocītais Karsums, kas izlasei dod kurvjus, bet klubā cilā 100+ kg , SPĒCĪGI!
klubs ir darbs ar ko pelna naudu sev un gimenei
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.