Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

Jašins pāriet uz "Avtomobilist"

38 gadus vecais krievu uzbrucējs Aleksejs Jašins parakstījis līgumu ar KHL komandu Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Pagājušo sezonu Jašins aizvadīja Maskavas "CSKA" rindās. kur 43 spēlēs guva 20 punktus, bet 3 play-off spēlēs guva vienu punktu. Tāpat tika runāts, ka Jašins varētu beigt savu karjeru, jo ar katru sezonu uzbrucēja sniegums samazinās. KHL Jašins ir spēlējis 3 komandās: divas sezonas Jaroslavļas "Lokomativ", divas Sanktpēterburgas "SKA", bet vienu Maskavas "CSKA". 1992. gadā Jašinu draftēja Otavas "Senators" ar 2. numuru 1. kārtā. NHL krievs pavadīja 10 sezonas, bet īstenībā savu naudu viņš kārtīgi neatstrādāja.

KHL kopumā 207 spēlēs Jašins ir guvis 164 punktus, bet play-off 30 spēlēs 27 punktus.

Avots: championat.com
Jašins pāriet uz “Avtomobilist”...


, 2012-06-14 13:23, pirms 12 gadiem
KHL Jašins ir spēlējis 5 komandās: divas sezonas Jaroslavļas "Lokomativ", divas Sanktpēterburgas "SKA", bet vienu Maskavas "CSKA".

3 komandās. Loko, SKA un CSKA.
, 2012-06-14 13:23, pirms 12 gadiem
KHL Jašins ir spēlējis 5 komandās: divas sezonas Jaroslavļas "Lokomativ", divas Sanktpēterburgas "SKA", bet vienu Maskavas "CSKA".

Tāpat arī ir bijušas tikai 4 sezonas. Gribot nevar nospēlēt 5 sezonas.
, 2012-06-14 13:46, pirms 12 gadiem
Domāju šis nav naudas jautājums, bet vienkārši velme nospēlēt pēdējos gadus savā hokejista karjeras aizsākumu pilsētā un klubā.
, 2012-06-14 14:49, pirms 12 gadiem
NHL krievs pavadīja 10 sezonas, bet īstenībā savu naudu viņš kārtīgi neatstrādāja.........A kapēc jāskaita sveša nauda? Otkārt, to liedza ilgstošais konflikts ar otavas senatoriem.
, 2012-06-14 16:42, pirms 12 gadiem
Vitinka rakstīja: NHL krievs pavadīja 10 sezonas, bet īstenībā savu naudu viņš kārtīgi neatstrādāja.........A kapēc jāskaita sveša nauda? Otkārt, to liedza ilgstošais konflikts ar otavas senatoriem.
Kāds konflikts ar otaviešiem? Ja jau džekam līgums ar Islanders uz 10 gadiem, tad kāds sakars ar Senators?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.