Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Medijs: Bratislavas "Slovan" dalība nākamajā KHL sezonā ir apšaubāma

Medijs: Bratislavas "Slovan" dalība nākamajā KHL sezonā ir apšaubāma
Foto: Zumapress.com

Krievijas medijs „Sport-Express” vēsta, ka hokeja kluba Bratislavas „Slovan” dalība Kontinentālās hokeja līgas 2019./20. gada sezonā ir apšaubāma, jo jaunais kluba sponsors uzskata gaidāmos tēriņus par pārāk lieliem.

„Sport-Express”, atsaucoties uz savā rīcībā nonākušu informāciju, ziņo, ka pastāv liela iespējamība par to, ka nākamajā KHL sezonā dalībnieku sastāvā nebūs Bratislavas „Slovan” vienības. „Slovan” neesot spējusi līgas vadībai sniegt nepieciešamos dokumentus par finansiālajā garantijām.

„Slovan” bija ieguvusi jaunu sponsoru, taču tiek norādīts, ka sponsors nonācis pie secinājuma, ka komandas finansēšana tomēr būs pārāk dārga. „Slovan” palicis parāds par Bratislavas arēnas, kur šobrīd norisinās pasaules čempionāts, īri, un tas tiek lēsts vairāk nekā miljons eiro apmērā. Tāpat tiek ziņots par algu parādiem hokejistiem.

KHL nākamās sezonas formāts ir jau apstiprināts, un „Slovan” aiziešana nozīmētu, ka pašreizējā Rietumu konferencē paliek tikai 11 komandas, kamēr Austrumos ir 13 komandas. Lēmums par „Slovan” kluba situāciju atlikts uz nenoteiktu laiku, un „Sport-Express” žurnālists Aleksejs Ševčenko norāda, ka iespējama šī jautājuma lemšana KHL direktoru padomes sēdē 29. maijā.

„Slovan” šosezon palika pārliecinoši pēdējā vietā līgā, gūstot par deviņiem punktiem mazāk nekā priekšpēdējā vietā esošo Minskas „Dinamo”. „Slovan” KHL spēlē jau kopš 2012. gada un divreiz spējusi iekļūt izslēgšanas spēlēs, abas reizes gan zaudējot jau pirmajā kārtā ar 0-4.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...


Slēpts komentārs: oxa
, 2019-05-14 23:46, pirms 5 gadiem
interesanti, tad jau man agrāk un precīzāka info par šo
Slēpts komentārs: kastrolis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-15 07:31, pirms 5 gadiem
kastrolis rakstīja: Bez KHL slovāku hokejs nomirs, līdzīgi kā tas notika Horvātijā pēc Medvečak galā. Un Čehijā, kad izstājās Lev
sen jau Tev tas kastrolis galvā?
, 2019-05-15 09:22, pirms 5 gadiem
Kam viņiem KHL ja savs čempis
Mums nav kur likties
, 2019-05-15 16:44, pirms 5 gadiem
Funis visu sakārtos! 100%
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.