Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL grib sākt septembrī: par izstāšanos paziņojusi vienīgi "Admiral"

Agris Suveizda

KHL grib sākt septembrī: par izstāšanos paziņojusi vienīgi "Admiral"
Lauris Dārziņš. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas prezidents Aleksejs Morozovs līgas mājaslapā dalījies jaunākajā informācijā par nākamās sezonas plāniem.

""Admiral" diemžēl paziņoja par savu izstāšanos, bet ar visiem pārējiem klubiem, tai skaitā tiem, kuri masu medijos tika pieminēti kā problemātiskie [robežu slēgšanas dēļ starp tiem bija arī Rīgas "Dinamo"], mēs jau esam runājuši – visi apstiprināja savu dalību. Runājām ar mūsu klubu reģionu vadītājiem. Gatavojamies septembrī sākt sezonu, taču, protams, viss būs atkarīgs no situācijas attīstības ar pandēmiju," sacīja Morozovs.

Lai arī viņš nosauca sezonas pirmo mēnesi un pat dalībnieku skaitu, Morozovs neslēpa, ka realitātē skaidrības pašlaik ir ļoti maz: "Neviens nevar pateikt, kas būs rīt. Paskatieties uz pandēmijas statistikas attīstību gan Maskavā, gan citos reģionos. Sekojam līdzi situācijai un izdarīsim secinājumus. Bet ceru, ka tas viss beigsies un pārcelt neko nevajadzēs, un komandas laikus atgriezīsies no atvaļinājuma. Katrā ziņā laiks mums vēl ir."

Vladivostokas kluba aizvietotājs pagaidām netikšot meklēts: "Domāju, ka, ņemot vērā situāciju, šajā gadā par kandidātiem runāt nav vērts. Neviens pagaidām nesaprot, kas var notikt pasaulē, taču ar skatu nākotnē strādāsim – plāni ir, pieturēsimies savai stratēģiskajai attīstībai. Dalībnieku sastāvu katru gadu nosaka valde. Ja tā nobalsos par, tad "Admiral", protams, var arī atgriezties līgā."

Tāpat Morozovs atklāja, ka pašam "Admiral" lēmums bijis pārsteigums: "Godīgi sakot, tas bija negaidīti. Runājām ar vadību, centāmies atrast variantus, kā palīdzēt un glābt klubu. No savas puses paveicam visu iespējamo, bet gubernatora lēmums nospēlēja izšķirošo lomu. Lieliski saprotam "Admiral", lai gan ir ļoti sāpīgi zaudēt tādu klubu. Oriģināla komanda ar raksturu, teicami līdzjutēji. Taču domāju, ka šis gads grūts būs visiem un it visā, ne tikai hokejam. Cerēsim, ka pa šo laiku Vladivostokā izaudzinās labu jaunatni."

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/04/14/...

     [+] [-]

, 2020-04-14 15:12, pirms 4 gadiem
Veiksmi KHL saules mūžu Dinamo

     [+] [-]

, 2020-04-14 15:53, pirms 4 gadiem
Ja čekists mainīs dinamo bāzēšanas pilsētu,vai spēlēs tikai izbraukumā,tad iespējams viņi varēs startēt krievijas čempionātā,jo neticu ka līdz septembrim visi ierobežojumi būs noņemti.Es pat teiktu noteikti nebūs un pašā krievijā kovidiņam viss tikai priekšā.