Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA pagarina līgumu ar Okulovu, atrod aizvietotāju vārtsargam Sorokinam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CSKA pagarina līgumu ar Okulovu, atrod aizvietotāju vārtsargam Sorokinam
Konstantīns Okulovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas 2019. gada čempione Maskavas CSKA oficiāli pagarinājusi līgumus ar uzbrucējiem Konstantīnu Okulovu un Antonu Sļepiševu, kuriem bija piedāvājumi arī no Ziemeļamerikas. Tāpat atrasti papildinājumi no citām komandām.

Antons Sļepiševs, kurš šajā sezonā 54 spēlēs izcēlās ar 45 punktiem, būdams viens no Maskavas CSKA uzbrukuma līderiem, pats jau iepriekš atklāja, ka paliks Gagarina kausa glabātājas rindās. Tagad noslēgts līgums uz divām sezonām. Sļepiševs arī izteicās, ka līgumu viņam piedāvāja Nacionālās hokeja līgas klubs Edmontonas "Oilers", tomēr viņš to noraidīja.

Savukārt viena gada līgumu ar CSKA noslēdzis Konstantīns Okulovs. Viņš regulārajā čempionātā laukumā devās 56 spēlēs, gūstot 17 vārtus (par vieniem mazāk nekā Sļepiševs) un sakrājot 38 punktus. Trīs izslēgšanas cīņās Okulova kontā bija viena piespēle.

Zināms, ka CSKA pametīs vairāki svarīgi spēlētāji, piemēram, vārtsargs Iļja Sorokins pievienosies Ņujorkas "Islanders". Regulārā čempionāta uzvarētāja, kura tika uzskatīta arī par Gagarina kausa izcīņas favorīti, atradusi vārtsargu, kurš aizpildīs brīvo vietu. Pievienosies Aleksandrs Šaričenkovs, kurš līdz šim pārstāvēja Ņižņekamskas "Neftekhimik", bet pirms neilga laika līgums tika lauzts.

28 gadus vecais vārtsargs šajā sezonā piedalījās 27 spēlēs, tiekot galā ar 91,8% metienu, vidēji ielaižot 2,29 ripas un aizvadot trīs sausās spēles. Līgums tiks noslēgts uz divām sezonām.

Tikmēr uzbrukumā CSKA papildinās Andrejs Loktionovs, kurš iepriekš spēlēja Magņitogorskas "Metallurg". Arī viņam galdā tiks likts divu gadu līgums. Šajā sezonā viņš piedalījās kopumā 65 spēlēs, gūstot trīs vārtus un sakrājot 15 punktus.

Izmantotie resursi:
https://cska-hockey.ru/news/general...
https://rsport.ria.ru/20200414/1570...
https://rsport.ria.ru/20200414/1570...