Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL pusfinālu labākie spēlētāji - Vehanens, Ojstriks, Mozjakins

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL pusfinālu labākie spēlētāji - Vehanens, Ojstriks, Mozjakins
Sergejs Mozjakins
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Kontintentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi pusfinālu labākos spēlētājus - somu vārtsargs Petri Vehanens (Prāgas "Lev"), kanādiešu aizsargs Nātans Ojstriks ("Lev") un krievu uzbrucējs Sergejs Mozjakins (Magņitogorskas "Metallurg").

Par labāko vārtsargu atzīts Petri Vehanens no Prāgas "Lev". Piecās spēlēs viņš palīdzēja izcīnīt četras uzvaras, vidēji mačā ielaida 1.13 vārtus un atvairīja 96.2 % no pretinieku metieniem. Kā labākais aizsargs nosaukts somu vārtsarga komandas biedrs Nātans Ojstriks, kurš piecos mačos guva 3 vārtus. Tikmēr labākais uzbrucējs bija Magņitogorskas "Metallurg" līderis Sergejs Mozjakins - piecos mačos viņš iemeta divus uzvaras vārtus un izpildīja rezultatīvu piespēli.

Trīs galvenās atzinības ieguvuši spēlētāji no klubiem, kas iekļuva Gagarina kausa izcīņas finālā. Savukārt par labāko jauno spēlētāju nosaukts Ufas "Salvat Yulajev" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis (19), kurš piecās spēlēs ielaida vidēji 1.5 vārtus un atvairīja 94.7 % no pretinieku metieniem.

KHL finālā cīnīsies Prāgas "Lev" un Magņitogorskas "Metallurg", sērijā līdz četrām uzvarām pirmais mačs nozīmēts 18. aprīlī.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2014-04-14 19:24, pirms 10 gadiem
Vehanens pēc tādas sezonas būs Somu sastāva uz PČ !
Slēpts komentārs: Avs

  +2 [+] [-]

, 2014-04-14 20:00, pirms 10 gadiem
Man kaut kā šķiet, ka abas lietas viena otru nu nekādi neizslēdz.
Avs rakstīja: Man šķiet daudzi, ne es vienīgais ir aizmirsuši par tādu KHL sakarā ar NHL reg. sez beigām un play-off tuvošanos.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-14 20:39, pirms 10 gadiem
Avs rakstīja: Man šķiet daudzi, ne es vienīgais ir aizmirsuši par tādu KHL sakarā ar NHL reg. sez beigām un play-off tuvošanos.
Man piemēram interesē abas līgas , katrā līgā savi favorīti , daudz atmiņas nevajag lai iegaumētu abas līgas.

     [+] [-]

, 2014-04-15 13:14, pirms 10 gadiem
ZarinsKristapsLV rakstīja: Vehanens pēc tādas sezonas būs Somu sastāva uz PČ !
Somiem tā jau puss sastāvs no KHL večiem.