Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam uzvaras vārti, "Dynamo" izcīna sesto uzvaru pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karsumam uzvaras vārti, "Dynamo" izcīna sesto uzvaru pēc kārtas
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Maskavas "Dynamo", kas savā laukumā ar 5:0 pieveica Toljati "Lada", un uzvaras ripu piektajā minūtē iemeta latvietis Mārtiņš Karsums. Pretinieku rindās ilgākais laiks laukumā piederēja Kristapam Sotniekam.

Maskavas "Dynamo" izmantoja aktīvo sākumu abu komandu izpildījumā un vadības grožus ieguva piektajā minūtē. Somu aizsargs Juho Hietanens ievadīja uzbrukumu, kreisajā malā atrodot Mārtiņu Karsumu, un latvietis, viegli iegājis pretinieku zonā, izdarīja rezultatīvu metienu kritienā, lai gan atradās pat trīs sāncenšu ielenkumā – 1:0.

Laukuma saimnieki pārsvaru dubultoja divas minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām, Andrejam Kuteikinam izdarot lielisku metienu no kreisā iemetiena apļa. Vēl trīs ripas Toljati "Lada" vārtos ielidoja noslēdzošajā trešdaļā. Vispirms mājinieki izcēlās ar piecu minūšu intervālu, bet punktu priekšpēdējā sekundē pielika Hietanens – 5:0.

Maskavas "Dynamo", kas izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas, ar 89 punktiem ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr Toljati "Lada" ar 57 punktiem ir 12. labākā komanda austrumos, bet no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek 12 punktus.

Mārtiņš Karsums spēlēja pirmajā maiņā, laukumā pavadot 14:14 minūtes, izdarot divus metienus pa vārtiem un trīs spēka paņēmienus, nopelnot divus noraidījumus un zaudējot vienīgajā iemetienā. Viņš guva 11. vārtus sezonā, izceļoties pēc divu maču pārtraukuma, un tika pie 24. punkta.

Kristaps Sotnieks darbojās Toljati "Lada" pirmajā aizsargu pārī. Viņš laukumā pavadīja 23:32 minūtes, kas bija pirmais rādītājs komandā, bloķēja divus metienus un izdarīja divus spēka paņēmienus. Tāpat Sotnieks nopelnīja vairākumu. Savukārt Edgars Masaļskis palika rezervē.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-14 19:30, pirms 7 gadiem
.

Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!
';