Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Oriflame" nodrošinās "Dinamo" hokejistus ar vitamīniem

"Oriflame" nodrošinās "Dinamo" hokejistus ar vitamīniem
Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kompānija "Oriflame" uzsākusi sadarbību ar Rīgas "Dinamo", kļūstot par oficiālo hokeja kluba vitamīnu piegādātāju. Turpmāk hokejisti tiks nodrošināti ar "Oriflame WellnessPack Man" vitamīniem, kas palielina muskuļu spēku un izturību, kā arī nodrošina organismu ar visiem nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām.

Oriflame vitamīnu un uztura bagātinātāju kolekcija Wellness by Oriflame, kas paredzēta gan vīriešiem, gan sievietēm, tika laista klajā 2008. gadā, un kopš tā laika iekarojusi popularitāti daudzās valstīs. Tagad kolekcijas produktu efektivitāti un kvalitāti atzinīgi novērtējuši arī hokeja profesionāļi — gan paši spēlētāji, gan ārsti un treneri.

Vārtsargs Mikaels Telkvists saka: „Zviedrija nozīmē kvalitāti, progresu un ētiskumu. Esmu pārliecināts, ka komandas partnerība ar Oriflame būs veiksmīga!”

„Esam patiesi lepni par sadarbību ar tik slavenu klubu kā Dinamo Rīga un priecājamies kļūt par tā oficiālo vitamīnu piegādātāju,” uzsver Oriflame Latvija valdes priekšsēdētājs Johans De Geers (Johan De Geer). „Ar Rīgas Dinamo mums sakrīt daudzas vērtības: komandas gars, degsme un vēlēšanās gūt panākumus, tāpēc mūsu sadarbība ir dabiska. Mūs vieno arī citas interešu jomas – gan Oriflame, gan Dinamo atbalsta labdarību bērniem, kas allaž spēj iedvesmot jauniem un lieliskiem sasniegumiem.”

„Mūsu komanda izvirza augstas prasības savu sportisko mērķu sasniegšanai, tāpēc arī sadarbības partnerus izvēlamies rūpīgi. Testējot Wellness by Oriflame produktu līniju, secinājām, ka produkcija ir pilnībā piemērota, lai stiprinātu hokejistu fizisko formu un tuvinātu uzvarām,” uzskata Dinamo Rīga kluba valdes loceklis Zigmārs Priede.

Wellness by Oriflame ir unikāla uztura bagātinātāju sērija, ko Zviedrijā izveidojuši un izstrādājuši visā pasaulē pazīstami zinātnieki. Lai garantētu optimālu efektu un drošību, tie nesatur mākslīgas krāsvielas, garšvielas un ģenētiski modificētas vielas. WellnessPack Man ir uztura bagātinātājs, kas satur vitamīnu un minerālvielu kompleksu, omega-3 taukskābes un spēcīgu antioksidantu — astaksantīnu, kas palielina muskuļu spēku un izturību, nodrošina organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām, veicina smadzeņu, sirds un asinsvadu darbību, kā arī uzlabo vīrieša vispārējo veselību. Visu Wellness by Oriflame produktu efektivitāte un drošība pierādīta vairākos klīniskajos pētījumos. Šie produkti tiek ražoti atbilstoši augstākajiem farmācijas kvalitātes un drošības standartiem — GMP (Good Manufacturing Practice — Laba ražošanas prakse). Vairāk par Wellness by Oriflame produktiem var uzzināt Wellness by Oriflame

Oriflame ir starptautiska tiešās tirdzniecības kosmētikas kompānija, kas darbojas 62 pasaules valstīs. Oriflame piedāvā plašu dabiskas un inovatīvas zviedru kosmētikas klāstu, kā arī uztura bagātinātājus par pieejamām cenām. Oriflame ir trīs miljoni neatkarīgo Skaistuma Konsultantu, kuru pārdošanas gada apjoms sasniedz 1,3 miljardus eiro. Kompānija Oriflame atbalsta daudzus labdarības projektus visā pasaulē, piemēram, ir arī Pasaules Bērnības fonda līdzdibinātāja. Latvijā Oriflame atbalsta bāreņu un sociālā riska jauniešu rehabilitācijas centru Dzīvesprieks. Oriflame Cosmetics akcijas tiek kotētas Nasdaq OMX Nordic Exchange fondu biržā.

Informāciju sagatavoja
Dace Skadiņa
preses pārstāve


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 13:12, pirms 13 gadiem
Es šito jau kkur lasīju kādu nedēļu atpakaļ točna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 13:16, pirms 13 gadiem
Es jau domāju kosmētika
, 2011-01-14 13:18, pirms 13 gadiem
butu hokejistu sievas ar kosmetiku apgadajusi, hokejistiem tie butu milzu ietaupijumi, par vitaminiem lai gada komanda....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 13:25, pirms 13 gadiem
Oriflame nopērk SC!
, 2011-01-14 13:26, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: aizraujošs raksts wooooow
pilnigi elpa aizsitas lasot
, 2011-01-14 13:30, pirms 13 gadiem
Yuri rakstīja: Cik SC dabūja par šo rakstu ? Es iekapāju Vitamax
Tu te neizplati citu produkciju pie shitaa raksta!
Veel banu norausi.
, 2011-01-14 13:33, pirms 13 gadiem
slikti vitamini jau nav...pats esmu provejis, kā ikdienas uztura bagatinatāju!
Laviņš tagad šausies kā raķete
, 2011-01-14 13:34, pirms 13 gadiem
Es arī šitos vitamīnus kapāju iekšā, baigi labie..,ja kāds vēlas, pie manis var iegādāties...???????????
, 2011-01-14 13:39, pirms 13 gadiem
SC strādā operatīvi...
, 2011-01-14 13:47, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Es arī šitos vitamīnus kapāju iekšā, baigi labie..,ja kāds vēlas, pie manis var iegādāties...???????????
tu sev jautājumu uzdevi???
, 2011-01-14 13:48, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Es arī šitos vitamīnus kapāju iekšā, baigi labie..,ja kāds vēlas, pie manis var iegādāties...???????????
tavs avatars nerada parliecibu, ka ta prece, ko tu tirgo patiesam ir orginals
, 2011-01-14 13:49, pirms 13 gadiem
ja neuzlabosies rezultāti, tad vitamīni ir pilnīga hu!ņa
, 2011-01-14 13:51, pirms 13 gadiem
Es neēsmu tik Talantīgs, lai izgatavotu pakaļdarinājumus-viltojumus...!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 13:58, pirms 13 gadiem
Es sev arī atbildu..,jā pie manis var iegādāties šos lieliskos Zviedru vitamīnus...,viens iepakojums maksā tikai 19.99Ls un komleksā ietilpst Multivitamini, minerālvielas..,atseviškās kapsulās zivju eļa un antioksidanti!!! Tiešām ļoti labi, rezultāti uzlabojas lēni..,bet pārliecinoši..,pat bez citu(Kreatīna, Glutamīna, proteīnu) papildus lietošanas!!! Tā kā zvaniet..un būsiet Čempioni!!!
, 2011-01-14 14:23, pirms 13 gadiem
Visādu steroīdus jau šie hokejistos grib dabūt iekšā
, 2011-01-14 14:31, pirms 13 gadiem
Fragments no Ugunsgrēka
251. sērija

Viesnīcas bārs.

Darbojošās personas – Leons (L), Marta (M), Gunārs (G).

L – Marta, paklau, es te par tām kāzām domāju. Nevaru saprast, ar ko tos viesus dzirdīt. Jameson viskiju vai tomēr kādu citu…

M – Neraizējies par to tik ļoti. Galvenais ir mūsu mīlestība. Bet, ja Tu patiešām par to domā, pakonsultējies ar Solveigu. Viņa kā reiz biljarda zālē dus.

L – Gunār, vai Tev ir Jameson viskijs?

G – Jā, bet protams. Uzgaidi mirkli, man jāpabeidz bērt Jacobs kafija automātā.

L – Kamēr Tu ber Jacobs kafiju, vai tikmēr Tu iedosi man paturēt rokās Jameson viskija pudeli un varbūt pie viena Tu varētu pastāstīt par tā labajām īpašibām?

M – Leon, pagaidi, ļauj Gunāram bērt Jacobs kafiju automātā. Tev labāk vajadzētu apraudzīt Solveigu, kura guļ biljardzālē. Man bail, ka viņu kāds ir mēģinājis noindēt ar lētu un nekvalitatīvu alkoholu.

G – Kas tie par brīnumiem? Man bārā ir tikai viss labākais – Jacobs kafija, Jameson viskijs un Dobeles dzirnavnieka milti – vecākie milti Eiropā! Kāds būs ienesis viesnīcā lētu šmigu. Jo esmu pārliecināts, ka man bārā ir tikai Jacobs kafija, Jameson viskijs un Dobeles dzirnavnieka milti – vecākie milti Eiropā. (turpina bērt automātā kafiju)

L – Marta, Solveiga ir veca alkoholiķe, viņa pati to alkoholu būs ienesusi. Lai kā Tev tas nepatiktu, tā ir taisnība. Es nedomāju, ka viņa mums būtu jāaicina uz kāzām.

M – Es esmu dusmīga. Palasīšu Neatkarīgo rīta avīzi – tā mani nomierinās. Gunār, sagatavo man, lūdzu, tasīti gardas Jacobs kafijas.

G – Nekādu problēmu. Varbūt vēlēsies arī Jameson viskiju vai simts gramus Dobeles dzirnavnieka miltu, vecākos miltus Eiropā?

M – Jā, es visu dienu neesmu neko ēdusi.

Gunārs pasniedz Martai viskija glāzi un bļodiņā ieber miltus. Marta uzmanīgi aplej miltus ar viskiju, apmaisa un aizgūtnēm sāk ēst.

L – Marta, es negribētu, ka mums tagad ir kašķis, jo Jagudins ir iztērējis visu manu ādas sēnīšu smēri Biminudogel – atvēsina un ārstē. (smejas)

M (ēzdama miltus) – Ej ka Tu pieraksties uz ceturto pensiju līmeni Norvik bankā! Tevi taču nevar ņemt nopietni. Tev vajadzētu savus ietaupījumus uzticēt kārtīgai bankai – Norvik. Tad es justos mierīgāka ar Tevi.

Leons sāk kaislīgi skūpstīt miltaino Martu.

G – Ei, jūs abi, uzmanīgāk ar tiem Dobeles dzirnavnieka miltiem, vecākajiem miltiem Eiropā! Pieķēpāsiet grīdu!

M – Bet tas nekas, Tev taču ir 1600 vatu Electrolux putekļusūcējs.

G – Jā, pavisam aizmirsu. Biju aizdomājies par Jacobs kafiju, Jameson viskiju un Dobeles dzirnavnieka miltiem, vecākajiem miltiem Eiropā.

L – Labi, es nu došos. Aiziešu tomēr līdz tai Solveigai. Man ir lieliskas zāles pret smagākajām paģirām – Zentochromogrindex – un paģiru nav.

Vitamīni protams ir laba lieta īpaši gripas laikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 15:09, pirms 13 gadiem
Trula reklāma - fiziskās sagatavotības un med. personāls ir izstrādājuši savas sistēmas un izmanto pilnīgi citus medikamentus( vitamīnus) priekš sporta. Turklāt ne jau tāpat vien viņi ir mācījušies gadiem, lai būtu spējīgi izmantot savas zināšanas sporta sfērā un tagad pēkšņi sanāk, ka var dot vienkārši kautkadus vitamīnus?!
, 2011-01-14 15:51, pirms 13 gadiem
Tonālais sejas krēms
, 2011-01-14 15:52, pirms 13 gadiem
Baigais Pī Ārs Itkā profesionālajā sportā trūktu dietologu un ārstu, kuri sagādātu visādas drapītes hokejistiem, ja tiem tos vajadzētu. Drīzāk tie noderētu citiem, piemēram bērniem, bet tad redz visi neuzinātu cik Oriflame ir devīgi
, 2011-01-14 16:31, pirms 13 gadiem
normāli varēs savas sievas ar lūpenēm apgādāt...
, 2011-01-14 16:50, pirms 13 gadiem
Pareizi jasak lietot dopingu
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.