Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kazaņas "Ak Bars" paraksta līgumu ar komandas kapteiņa Zaripova dēlu

Agris Suveizda

Kazaņas "Ak Bars" paraksta līgumu ar komandas kapteiņa Zaripova dēlu
Daniss Zaripovs. Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās hokeja līgas preses dienests pavēstījis, ka Austrumu konferences līdervienība Kazaņas "Ak Bars" parakstījis trīspusēju līgumu uz divām sezonām ar nepilnus 18 gadus veco uzbrucēju Arturu Zaripovu.

Jaunais hokejists, kuram 18 gadu apritēs decembrī, Krievijas U16 un U18 čempionātos ir pārstāvējis tādas komandas kā Maskavas CSKA, Kazaņas "Dynamo" un Kazaņas "Ak Bars", bet iepriekšējo sezonu Zaripovs pavadīja Ziemeļamerikā. Spēlējot Austrumontārio Hokeja līgā, Zaripovs 42 spēlēs sakrāja 39 (23+16) punktus, kas bija ceturtais labākais rādītājs komandā. Rezultatīvākajam vienības spēlētājam bija 83 (49+35) punkti.

Artura Zaripova tēvs ir 39 gadus vecais Daniss Zaripovs, kurš ir Kazaņas "Ak Bars" kapteinis un vakar atgriezās laukumā pēc pusotra mēneša ilgas prombūtnes. Sezonas pirmajās sešās spēlēs Zaripovs nopelnīja astoņus (3+5) punktus, bet nākamajās trijās palika bez punktiem.

Ar hokeju nodarbojas arī Danisa Zaripova brālis Marats Zaripovs. 30 gadus vecais uzbrucējs lielāko karjeras daļu pavadījis Krievijas Augstākajā līgā un iepriekšējā sezonā pārstāvēja arī "Ak Bars" fārmklubu, deviņās spēlēs izdarot divas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/khlmediateam/st...

     [+] [-]

, 2020-11-13 16:44, pirms 3 gadiem
Blatņiks, ok ja vēl spēlēs MHL, bet ne KHL

     [+] [-]

, 2020-11-13 16:54, pirms 3 gadiem
Skaidrs ka MHL un ik pa laikam uz VHL sūtīs