Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Skvorcovs atgriezies "Kunlun Red Star" komandā

Skvorcovs atgriezies "Kunlun Red Star" komandā
Gunārs Skvorcovs. Foto: vhlru.ru

Latviešu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs arī šajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas klubu Pekinas “Kunlun Red Star”.

30 gadus vecais Gunārs Skvorcovs pagājušās sezonas lielāko daļu pavadīja Pekinas “Kunlun Red Star” fārmklubā, kas sacentās Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Viņš 46 spēlēs sakrāja 21 punktu. Skvorcovs arī tika pie teikšanas “Kunlun Red Star” sastāvā, KHL aizvadot 12 mačus. Latvietis izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu piespēli.

Jau pirms pāris nedēļām hokeja kuluāros klīda runas, ka Skvorcovs arī šajā sezonā pievienosies “Kunlun Red Star”, kam bijušas lielas problēmas ar sastāva nokomplektēšanu. Lai gan latviešu uzbrucēja atgriešanās komandā nav tikusi izziņota oficiāli, tiek vēstīts, ka Skvorcovs pievienojies komandai.

Pekinas vienībai, kas šosezon nobāzējusies Maskavas pievārtē, sezonas ievadā klājies plāni - piecas spēles un pieci zaudējumi, vārtu bilance 8:20.


, 2020-09-13 15:45, pirms 4 gadiem
Strazdi lido uz Pekinas pie Maskavu...
😎
, 2020-09-13 15:46, pirms 4 gadiem
Lai puisim veicas,,!!!
, 2020-09-13 16:02, pirms 4 gadiem
Bondra, Čelioss. Nopietni uzvārdi Un kur palikuši tie visi chinese-americans no AHL/ECHL, kuri tika gatavoti Ķīnas izlasei dalībai 2022 ziemas OS?

Bet par Skvorcovu - cerams, čalim dos normālu spēles laiku un būs iespējas sevi parādīt
, 2020-09-13 16:11, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Bondra, Čelioss. Nopietni uzvārdi Un kur palikuši tie visi chinese-americans no AHL/ECHL, kuri tika gatavoti Ķīnas izlasei dalībai 2022 ziemas OS?
Iepriekš pa VHL spēlēja.
, 2020-09-13 23:03, pirms 4 gadiem
Pat šitiem vārguļiem nav vajadzīgi ne Karsums, ne Bārtulis, ne Kulda?
, 2020-09-14 02:37, pirms 4 gadiem
Vienīgie mūsu leģi khl Kalniņš, Daugaviņš- ok, Bukarts- nedaudz pārsteidza, bet nu nav vilcējs, Skvorcovs- wtf? nu nav džekam khl skila, bet tikmēr mājās sēž Bārtulis, Karsums, Kulda, Gudļvevskis, nu galīgi nekas nelīmējas kopā Guņa noteikti saņem minimālo khl piķi un pusi nes atpakaļ načaļņikam
, 2020-09-14 10:27, pirms 4 gadiem
arcuna rakstīja: Pat šitiem vārguļiem nav vajadzīgi ne Karsums, ne Bārtulis, ne Kulda?
Viņiem būtu vajadzīgi visi pieminētie, bet, visdrīzāk, nav tik daudz naudas.
Savukārt čaļi par minimālo gluži nebrauks spēlēt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.