Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL prezidents: "Līga izturēs pat vissmagākās sankcijas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL prezidents: "Līga izturēs pat vissmagākās sankcijas"
Aleksandrs Medvedevs
Foto: rsport.ru

Eiropas savienība no 12. septembra pastiprināja sankcijas pret Krieviju saistībā ar notikumiem Ukrainas dienvidausturmos. Kontinenetālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs norāda, ka līga izturēs pat vissmagākās sankcijas. Līga nevar piespiest kompānijas sponsorēt klubus, tāpēc klubiem pašiem jāstrādā pie finansējuma piesaistīšanas. Sankciju dēļ kompānijām vairs nav tik daudz finanšu resursu, ko novirzīt hokeja klubu sponsorēšanai.

KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs: "Esmu jau teicis, ka sankcijas nevar neskart mūsu īpašniekus un klubu sponsorus. Taču mūsu finanšu spilvens ir pietiekams, lai līga izturētu vissmagāko variantu. Un ceru, ka klubi arī ir pietiekoši gatavi. Es teicu, ka mums nebūs klubu, kas nespēs pabeigt sezonu, un tā tas būs. Manuprāt, katram veselīgi domājošam ir skaidrs, ka šī sankciju politika jau izgājusi ārpus jebkādas loģikas robežām. Mēs ceram uz labāko un gatavojamies sliktākajam."

KHL Direktoru padomes priekšsēdētājs Genādijs Timčenko: "Problēmas ir, bet mēs atradīsim risinājumu, līga turpinās darbību. Kas attiecas uz klubiem, tad tiem pašiem jārūpējas par savu finanšu situāciju. Šajā ziņā katrs klubs ir pats par sevi. Mēs nevaram piespiest kompānijas sponsorēt kādus hokeja klubus."

Kā zināms, arī Rīgas "Dinamo" starpsezonā radās problēmas ar budžeta veidošanu, un šis jautājums joprojām nav atrisināts.

Izmantotie resursi:
www.itar-tass.com
www.rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-09-13 14:35, pirms 10 gadiem
Liga ja, bet komandas ne.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-13 14:39, pirms 10 gadiem
Jaucat nost to Kolhozu, ibio. Pilnīgs farss ar šo līgu, 7. gadi pietika!

  +4 [+] [-]

, 2014-09-13 14:45, pirms 10 gadiem
Domāju, ka Kremlis gaida Saeimas vēlēšanu rezultātus. Noteikti, ka Dinamo būs iepriekšējais atbalsts, ja Kremļa partijas/kadri savāks vairākumu un Latvijā veidos valdību. Sudrabai atbalsts aug, visdrīzāk būs vismaz 45 krēsli + Kremļa elementi citās partijās.
Slēpts komentārs: cookro
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-09-13 15:01, pirms 10 gadiem
Sviestains raksts, uzcepusi ari,jauc te politiku vel ieksa!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-13 15:07, pirms 10 gadiem
Vai izturēs krievijas pilsoņu un uzņēmumu īpašumu nacionalizāciju visā ES ? Ceru , ka ilgi vairs nav jagaida.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-13 15:09, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: vienīga strādājošā sankcija ir nonest Kremli
Nav taisnība.

Kā redzi, īslaicīgi vai ne, Kremlis jau šobrīd ir ieslēdzis atpakaļgaitu Ukrainā.

Uz Krieviju ir veikts diezgan ievērojams spiediens. No Kremļa jau aizplūduši 80-90 miljardi ārvalstu kapitālā, rublim ir zemākais kurss pret dolāru kopš 98. gada krīzes, Rosneft nepieciešama valsts palīdzība desmitu miljardu apmērā. Valstī inflācija, ekonomika stagnē. Valsts valūtas rezerves pakāpeniski samazinās.

Tas nepaliek bez ietekmes. Biznesa elite/oligarhi nemierīgi, bet patērētājs neizbēgami to visu sāks izjust pats uz sava maciņa. Bet nacionālā histērija mūžīgi nevar tikt barota uz Krimas rēķina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-09-13 15:22, pirms 10 gadiem
Kaučuks no Krievijas gumijkoka ir labākais kaučuks pasaulē. Pēc sankcijām KHL ripas būs melnākas, apaļākas un daudz krieviskākas par rietumu analogiem. Ar PSRS kvalitātes zīmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-09-13 16:09, pirms 10 gadiem
Вежливые люди rakstīja: Tad puse pasaules uzreiz tiktu okupēta. Labāk nonest NATO un būs miers pasaulē.
Neuztraucies, NATO dalībvalstis dzīvo 21.gadsimtā, kad okupēt kādu valsti vienkārši ir neizdevīgi. Krievija nav pārslimojusi savu pazemojumu, impērijas sabrukumu, bet neviens pilnā nopietnībā neticēja ka Raša var atgriezties pie 19.gadsimta metodēm.

NATO būtu jāiztrādā plāns, kā gadijumā ja atkal nokritīs naftas cenas un krievi skraidīs pa pasauli ar izstieptu roku, viņus momentā atbruņot un sodīt tāpat kā savulaik Vāciju un Japānu.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-13 16:52, pirms 10 gadiem
Вежливые люди rakstīja: Tad puse pasaules uzreiz tiktu okupēta. Labāk nonest NATO un būs miers pasaulē.
Jā, jā un Krievija, kura ir okupējusi sesto daļu zemeslodes un vēl snaikstās uz visām pusēm pēc svešām teritorijām, ir miera garants pasaulē. Nobela prēmija par naivumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-13 17:46, pirms 10 gadiem
"Manuprāt, katram veselīgi domājošam ir skaidrs, ka šī sankciju politika jau izgājusi ārpus jebkādas loģikas robežām. Mēs ceram uz labāko un gatavojamies sliktākajam."

Manuprāt, katram veselīgi domājošam ir skaidrs, ka melu impērijas reiham ir jāaizvāc sava pa...ka...ļa no Ukrainas un jāizbeidz terorizēt puspasauli ar saviem meliem un jāatjauno Ukrainas teritorija, kāda tā bija gada sākumā. Pat ļoti ceru, ka šis uzpūstais burbulis ko sauc par KHL aizies pa burbuli. Latvijas komandai nav jāpiedalās valsts čempionātā, kura piekopj nacistisku politiku. Āmen.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-13 17:51, pirms 10 gadiem
MachimoI rakstīja: Domāju, ka Kremlis gaida Saeimas vēlēšanu rezultātus. Noteikti, ka Dinamo būs iepriekšējais atbalsts, ja Kremļa partijas/kadri savāks vairākumu un Latvijā veidos valdību. Sudrabai atbalsts aug, visdrīzāk būs vismaz 45 krēsli + Kremļa elementi citās partijās.
Sudraba sevi degradē un diskreditē arvien vairāk. Nedomāju, ka pēc šādiem gājieniem viņai būs diža piekrišana. TVNET :: Mobilais reportieris - Sudraba atkal... lai gan liela daļa ļautiņu jau nelieto netu, līdz ar to pie tiem tāda informācija nenonāk.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-13 20:01, pirms 10 gadiem
Neviens jau sankcijas neverš uz sportu,kāds sakars?