Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pagājušo sezonu izlaidušais Voinovs varētu pievienoties "Avangard"

Pagājušo sezonu izlaidušais Voinovs varētu pievienoties "Avangard"
Vjačeslavs Voinovs. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kura galvenais treneris ir Latvijas izlases vadītājs Bobs Hārtlijs, veic pārrunas ar 29 gadus veco krievu aizsargu Vjačeslavu Voinovu.

Līdz 2014./15. gada sezonai Voinovs veiksmīgi spēlēja Nacionālajā hokeja līgā, kopā ar Losandželosas "Kings" divas reizes izcīnot Stenlija kausu. Vienība bez viena no saviem vadošajiem aizsargiem palika, jo Voinovs tika apcietināts par dzīvesbiedres piekaušanu.

Pavadījis laiku aiz restēm, viņš tika izsūtīts no ASV. Kad Krievijas izlase gribēja viņu pieteikt 2016. gada septembrī notikušajam Pasaules kausam, kas norisinājās Toronto, tā saņēma atteikumu. Pašlaik Voinovs ir diskvalificēts no NHL, bet gaidāmās sezonas vidū viņš drīkstēs atgriezties. Protams, atklāts paliek jautājums, vai kāda komanda vēlēsies viņu redzēt savās rindās – viedokļi dalās.

Voinovs piespiedu kārtā atgriezās dzimtenē un aizvadīja trīs sezonas Sanktpēterburgas SKA rindās. Labākajā sezonā aizsargs sakrāja 37 punktus, tomēr tikt pie Gagarina kausa viņam neizdevās. Toties 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs viņš ieguva zelta medaļu, turklāt tika atzīts par turnīra labāko aizsargu.

Pagājušajā sezonā Voinovs nespēlēja vispār, bet tagad viņš varētu atgriezties aprisē, parakstot līgumu ar "Avangard", kas pavasarī sasniedza Gagarina kausa finālu, tomēr ar 0-4 piekāpās Maskavas CSKA.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/hockey/2019...


, 2019-07-13 12:42, pirms 5 gadiem
Bobs iet pēc kausa, pēc pilnas programmas!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-13 21:15, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Avangard mīnuss ir treneru korpuss.
Nu ja. Tad jau dinamo Minska lielākais mīnuss ir ekipējuma menedžeris
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.