Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Indrašis priecīgs būt Maskavas "Dynamo"

Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis jaunajā sezonā spēlēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas "Dynamo". Nu jau bijušais Rīgas "Dinamo" spēlētājs Indrašis atklāj, ka gribēja nokļūt komandā, ar kuru var uzvarēt. Maskavas klubā latvietis pagaidām ar visu ir apmierināts un priecājas būt tur.
Video un foto: dynamo.ru












, 2018-07-13 16:10, pirms 6 gadiem
Franšīze jau pat nav mainīta. Tikai šoreiz galvenajā čekistu klubā.
, 2018-07-13 16:20, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Franšīze jau pat nav mainīta. Tikai šoreiz galvenajā čekistu klubā.
Sportists spēlē tur, kur viņam maksā. Kāpēc neseko pārmetumi sportistiem, kas spēlē, piemēram, arābu šeihu klubos un pelna naudu no tiem, kas atbalsta apspiešanu, dzimuma diskrimināciju utt? Kāpēc nav pārmetumu pret tiem, kas spēlē Chelsea vai Schalke? Kāpēc nav pārmetumu pret F1 un dažadiem renes sportiem, jo tur arī krievu nauda netrūkst? Sportistam nav jādomā, kas viņam to naudiņu maksā un cik "asiņaina"tā nauda ir. Viņš dara savu darbu un kraj naudu vecumdienām. Cik daudzi lielie rējēji nenomainītu savu ikdienas algu pret 10 un 20 reizes lielāku Krievijā, ja tāda iespēja rastos?Jeb, ja uzzināsiet, ka tagadējais uzņēmums iegūst naudu no Krievijas uzreiz aiziesi no darba? Turklāt, man vienmēr bijis uzskats - ja 10 miljoni aiziet sportam, sanāks 10 miljoni mazāk par ko ražot ieročus.
, 2018-07-13 16:36, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Sportists spēlē tur, kur viņam maksā. Kāpēc neseko pārmetumi sportistiem, kas spēlē, piemēram, arābu šeihu klubos un pelna naudu no tiem, kas atbalsta apspiešanu, dzimuma diskrimināciju utt? Kāpēc nav pārmetumu pret tiem, kas spēlē Chelsea vai Schalke? Kāpēc nav pārmetumu pret F1 un dažadiem renes sportiem, jo tur arī krievu nauda netrūkst? Sportistam nav jādomā, kas viņam to naudiņu maksā un cik "asiņaina"tā nauda ir. Viņš dara savu darbu un kraj naudu vecumdienām. Cik daudzi lielie rējēji nenomainītu savu ikdienas algu pret 10 un 20 reizes lielāku Krievijā, ja tāda iespēja rastos?Jeb, ja uzzināsiet, ka tagadējais uzņēmums iegūst naudu no Krievijas uzreiz aiziesi no darba? Turklāt, man vienmēr bijis uzskats - ja 10 miljoni aiziet sportam, sanāks 10 miljoni mazāk par ko ražot ieročus.
Neviens jau nepārmet, tikai konstatē. Talantīgs spēlētājs sabeidz sevi kolhozā.
, 2018-07-13 16:41, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Neviens jau nepārmet, tikai konstatē. Talantīgs spēlētājs sabeidz sevi kolhozā.
Neteiktu, ka sabeidz. Spēlēt laba līmeņa čempionātā (var nepatikt KHL un krievi, bet teikt, ka KHL ir švaks čempis arī būtu pārspīlēti) vienmēr spēlētājam nāk par labu. MD ir viens no top klubiem, ja skatās visu sezonu griezumā ne tikai pēdējā un tur nebūs siltumnīca. Miks spēlēs slikti būs - atā, atā. Kā jebkurā puslīdz normālā klubā. Kāpēc viņam iet uz to pašu Čehiju vai DEL, spēlēt +- līdzīga līmeņa klubā bet saņemt zemāku naudu?
, 2018-07-13 17:29, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Neviens jau nepārmet, tikai konstatē. Talantīgs spēlētājs sabeidz sevi kolhozā.
Indrašis bija aizbraucis uz "Islanders" nometni, tāpēc nevar teikt, ka viņš necentās tikt prom. Cita lieta, ka viņš pat starp padsmitagdīgiem jauniešiem savos tolaik 24 gados neizcēlās ne ar ko tādu, kas Ņujorkas komandai liktu uz viņu paskatīties kā uz ņemamu kadru.

Būšu pārsteigts, ja Indrašis reāli arī visu līguma laiku nospēlēs Maskavas Dinamo.
, 2018-07-13 17:43, pirms 6 gadiem
a puncīti pa vasaru sev saēda tā neko...
, 2018-07-13 17:48, pirms 6 gadiem
Nav zināms, cik bija Induļa alga DR un tagad Maskavā?
, 2018-07-14 08:37, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Indrašis bija aizbraucis uz "Islanders" nometni, tāpēc nevar teikt, ka viņš necentās tikt prom. Cita lieta, ka viņš pat starp padsmitagdīgiem jauniešiem savos tolaik 24 gados neizcēlās ne ar ko tādu, kas Ņujorkas komandai liktu uz viņu paskatīties kā uz ņemamu kadru.

Būšu pārsteigts, ja Indrašis reāli arī visu līguma laiku nospēlēs Maskavas Dinamo.
Miku, gluži tāpat kā daļu citu letiņu norok fiziskais.
, 2018-07-14 09:24, pirms 6 gadiem
Molodčiks Mikus! Turpinās progresēt planētas spēcīgākajā līgā! Uz NHĻ ja būs vēlme, varēs aizbraukt pašļūkāt arī pēc 45 gadu vecuma.
, 2018-07-17 15:41, pirms 6 gadiem
Es gan teikšu, nebūs tik viegli Maskavas Dinamo Indrašim, skatoties viņu PČ jā viņš labass piespēles dalīja, bet ar citiem partneriem (kad nebija blakus Dārziņa) grūti gāja ar vārtu guvumiem! Personīgi prognozēju gandrīz līdzīgu stastiku kā ikvienam LV leģionāram kurš aizgājis no Dinamo 15 punkti sezonā!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.